Min stil

Tues DAY (outfit)

Når man en sjælden gang imellem virkelig betaler kassen for noget accessorievæsen, så er det nok meningen, at man skal bruge det…hmm…..ja, det har så ikke lige været tilfældet med mit DAY smykke her; det er faktisk ikke engang kun første gang I ser det – det er faktisk første gang jeg har den på. Not good.  Det har bare ikke været så nemt at bruge, som jeg egentlig havde regnet, men stylet med sort og gråt, synes jeg egentlig at det fungerer meget godt. Lidt colour på sort er ikke tosset.
Dagen har været lidt huptibub….er stadig sløj og er så træt af mit hår. I mine vildeste øjeblikke har jeg lyst til at klippe hele skidtet af, men det ved jeg, at jeg fortryder! Det er også af samme grund, at jeg har sådan en meget udtalt ombre-bund…heh….lige nu står jeg midt i vadestedet og ved ikke lige, hvad jeg mest er til. Det ender nok med, at jeg bare får lyse striber igen igen……det ved jeg virker. 😉
Dagens optur har dog været, at pakkebanditten har afleveret 2 leverancer – wuuhu 🙂 Indholdet af den ene får I at se allerede i morgen.

Hav en skøn tirsdag aften!

Støvler/ Primark, Jakke/Topshop, Jeans+ cardi/Deisgners Remix, Halssmykke/Day
Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

27 Comments