Shopping og Inspiration

Tip: Fleksibel Tripod

Jeg er lige landet efter en hyggelig overnatning hos mine forældre og en mindst lige så hyggelig børnefødselsdag hos min venindes yngste, som fyldte 7 år. Hvor er det vildt, bortset fra det….synes lige jeg har holdt hende i armene, da hun var nyfødt. Time flies….
Nå, men jeg var en tur i Aldi og handle med min mor og faldt over den her smarte fleksible tripod til kameraer. Jeg vil mene, at det er sådan en “unisize” en, som kan bruges til de fleste kameraer – den passer i hvert fald både til mit spejlrefleks Canon, men også mit pocket-kamera. Super smart, at der er sådan nogle kugleled, så man kan forme benene, hænge den op alle vegne og på den måde få nogle lidt anderledes billeder. Jeg glæder mig i hvert fald til at få den prøvet. Den er heller ikke større end at den nemt kan pakkes i tasken og derved blive en del af et roadtrip. Pris: 79,95,- og fås i to farver. Billigt og smart, ikke? 🙂

Læs også:  Set i bakspejlet

28 Comments