Shopping og Inspiration

Roadtrip

De sidste tre dage har jeg har ikke været hjemme; dagen efter venindens fine bryllup, strøg vi hjem kl. 3 om morgenen og pakkede lidt kluns og habbengut. Da vi stod op, smuttede vi på et lille roadtrip til en fin hovedstad ikke så langt herfra – mon ikke I kan gætte det ud fra skiltet. Derfor var der lidt stille herinde i går og jeg fik heller ikke snuset rundt i blogland som jeg plejer. Det er nok også meget sundt en gang i mellem at holde lidt computerfri.
Jeg fandt dog lige lidt wi-fi på en café, så jeg kunne vise jer armbåndet i forgårs, men ellers var det lidt småt med adgangsmuligheder, så det afgjorde det sådan set 🙂


Vi havde en fantastisk minitur og jeg laver selvfølgelig et par om indlæg om den – ikke mindst med outfits. Jeg har også stadig en del fra modeugen, som jeg gerne vil vise jer, så satser på at der kommer en del indlæg de næste 2-3 dage.
Håber at I får en skøn onsdag – jeg skal på arbejde i dag. Glæder mig lidt til at møde alle kollegerne igen og høre om deres sommerferier.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

10 Comments