Min stil

Berliner-post #2 – Palme outfit

Foran vores hotel, som jeg som sagt laver et helt indlæg om, stod der disse bemalede murrester – et flot farverigt indslag på en ellers rimelig grå-rød-murstens-beton-agtig strækning af Sprees havnefront.
Eftersom jeg vidste, at det ville blive en pænt lang køretur, havde jeg brug for noget ganske comfy at rejse i og det blev så dette. Er ret vild med min palmetop – den fører lidt liv til et ellers rimelig kedeligt sort outfit. Kærestemanden er da ved at blive ret god til at tage billeder, synes jeg 🙂 (dette er en fedtesætning, så han fortsætter med at gide, når han læser det 😛 ) Ser nu måske lidt små-arrig ud på det nederste, men solen var lige i øjnene…heh.


top – Designers Remix
nederdel og cardi – HM
taske – LV

God weekend til jer alle 🙂

 

Læs også:  Sommeren der gik

18 Comments

 • Julie - 99dresses

  Hahah, da jeg så billede 1 i lille via google reader tænkte jeg “hvorfor i alverden står hun op af nogle tegnede dillermænd” :-$ indtil jeg fik klikket ind på indlægget og bladret ned. Kan godt være det bare er mig der er tosset 😉

  Skønne billeder, er vild med toppen – rigtig lækkert print den har 🙂

 • Guapizimo

  Jeg synes nu at din mand har fået taget ret gode billeder, så den ros skal han have 🙂
  Og hvor er den fed den palmetop, hvorfor havde jeg dog ikke forudset at den var så flot på, dumme mig at jeg ikke fik den købt 🙁

  • Malsen

   Den giver jeg videre 🙂
   Den er så lækker at have på …..der er flere tilbage med 50% på linket under billedet. 250 kr.

 • Lisbeth // itsfashionbaby.dk

  Hvor ser du godt ud!
  Jeg elsker, at du ser så godt ud, selvom du er afslappet klædt – det formår jeg stort set aldrig.

  Det er virkelig gode billeder, men hos mig er din blog blevet ret tung at loade – måske du kunne gøre billederne mindre, inden du uploader dem på bloggen (kan se at de er meget større, end formatet her på bloggen), så de ikke tager så lang tid at loade frem=

  • Malsen

   Sikke en fin kompliment, Lisbeth – tak, hvor er du sød 🙂

   Jeg glemte at size de her fra det her indlæg ned, så det har nok været lidt tungt at loade….jeg har sizet dem ned nu – og nu er det letter ikke? 🙂 Jeg er opmærksom på det…..men tak fordi du nævnte det. Super dejligt 🙂

   • Lisbeth // itsfashionbaby.dk

    Jo det er helt anderledes nu – jeg har normalt heller aldrig problemer hos dig 🙂
    Da jeg gik ind på din side nu, og det hele loadede hurtigt, nåede jeg lige at tænke, at jeg var helt galt på den med min kommentr, men så læste jeg efterfølgende dit svar 😀

 • Lullumut

  Du ser super godt ud, du worker virkelig denne her top 🙂 Jeg har kigget på den og tænkt, at den så kedelig ud, men den er jo super smuk, når du lige pifter den op 🙂 Og perfekt sted at tage outfit billede 🙂

  • Malsen

   Mange tak 🙂 Den er faktisk rigtig lækker…..og jeg forestille mig at den kan bruges til en masse forskellige outfits.