Shopping og Inspiration

Tip: Smukke rester

Det er rigtigt, at man tit kan blive frygtelig fristet af at købe alt muligt forskelligt under udsalget og der går lidt “besparelsesmani” i den. Men man kan virkelig også gøre nogle gode klassiske kup, som vil kunne bo i ens garderobe i mange år.
Jeg har efterhånden selv fået taget min del af udsalgsgodterne, men det betyder jo ikke at jeg ikke godt kan kigge og blive inspireret til, hvad jeg ellers ville sætte tænderne i, hvis jeg havde råd. Alle køb, som ville være gangbare i efteråret eller næste sommer. Der er en enkelt ting eller to, som jeg virkelig holder øje med, for jeg har faktisk fået solgt en del på Trendsales, så måske er der alligevel råd (der er stadig en del tilbage….billigt, så kig endelig forbi).
Anyway…..gode kup lige nu; alle i danske webshops:

(alle billeder fra de respektive webshops)

Super fine leggings fra Gat Rimon, nederdel i løs model fra American Vintage, tørklæde med print fra by Malene Birger, søde flats fra Stylesnob, smækker kjole med stjernenitter fra Rika, oversized tee fra Won Hundred og den yndigste blondetop fra Day Birger et Mikkelsen…….alt med mindst 60% besparelse.

Jeg skulle oprindeligt have været et tur til Malmö i dag, men vejret er bare ikke til at tulle rundt i en by, så den er udskudt, men ender måske med en tur til Ringsted Outlet….nu må vi se.

Hav en skøn fredag og god weekend når I når dertil 🙂

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

12 Comments