Shopping og Inspiration

5-fra-1 Baum und Pferdgarten aw11

For nogle år siden, var jeg meget til Baum und Pferdgarten. Så har jeg været væk fra mærket længe – kan ikke rigtig beskrive hvorfor, men dele af den kommende aw11-kollektion har altså fået mig til at kigge deres vej igen. Det hænger muligvis sammen med den der stjerne-fetish jeg har gang i, for det er et af deres prints nu her til efteråret. I navy/creme. Det er lækkert, synes jeg og jeg er glad for at se, at navy bliver lidt i modebilledet. Det er knap så hårdt som sort og den helt rigtige navy kan faktisk se skøn ud sammen med sorte bukser eller blazer.

(Billeder lånt fra BUP)

Så selv om jeg naturligvis aldrig ville købe både bluse, skjorte og kjole i samme print, så er de altså alle 3 blandt mine favoritter fra kollektionen, sammen med de lidt korte skindbukser med de rå lynlåsdetaljer. Den cremefarvede jakke med kontrastfarvet lynlås er jo ekstremt klassisk og ville være et holdbart godt køb; bukserne er vist mest trendbaseret. Stjernerne er smukke, men den absolut flotteste ting, i mine øjne, er blondetoppen med brystlommerne … MUMS – den ville jeg virkelig gerne sporte  og tænker den på sin vis også er tidløs. Så smuk!
Der er en del af tingene, som allerede er i Baum und Pferdgartens webshop nu – jeg venter dog lidt med at købe noget. Skal lige have lidt bedre overblik over, hvad der ellers er og så er BUP heller ikke i den helt prisvenlige ende. (Læs: har brugt hele budgettet på udsalg..hihi :P)

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

Hvis I missede den første omgang 5-fra-1, hvor jeg kiggede på Samsøe Samsøe, så findes det lige her.

(Og så vil jeg lige sige tak for alle de fine besvarelser der allerede er ticket ind på mit spørgeskema – svarene er virkelig gode og jeg kan i den grad bruge dem til noget. Hvis du endnu ikke har svaret og har lyst til at bruge 2 minutter på det, så findes spørgsmålene her. Du er selvfølgelig anonym.)

24 Comments