Shopping og Inspiration

Underneath

Det er mere end sjældent at jeg har vist undertøj på bloggen – det hænger sammen med at jeg egentlig aldrig rigtig har valgt at bruge de vilde summer på netop undertøj…..ikke at jeg ikke gerne vil have det er pænt, men det betyder faktisk mere for mig at det er comfy. Hader kanter der bider og skærer. Men da jeg sidst ryddede op i skuffen, var der rigtig meget der måtte smides ud fordi det var slidt op, så jeg skulle altså på jagt efter især bh’er. I Magasin fandt jeg så de her tre sæt nedsat til 160 kr. stykket – der var en del at vælge imellem, men jeg valgte noget med knald på farverne. Sort, hvidt og beige har jeg nemlig rigeligt af. Jeg er især helt vild med det lime-farvede….og det sidder så godt! Det er Costume by Femilet.
Hvordan har I det med undertøj – er det noget I bruger masser af gryn på?

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

12 Comments

  • Marianne P

    Hvor er de flotte! Jeg køber undertøj i peroder, kan gå i laaaang tid hvor der ikke bliver købt noget, også lige plutselig kan der gå ret mange penge på det.

  • Tina

    Undertøj er sådan noget, jeg ikke helt gider bruge mange penge på. Men åh altså, Calvin Klein er bare det lækreste.

  • Sacha

    Desværre ja.
    Med desværre mener jeg, at det er svært ikke at kaste en formue efter undertøj grundet størrelsen ,og så har jeg yderst sjældent købt sæt, fordi jeg synes det er rigeligt at give 450-550kr for BH’en alene.

    Så jeg har kun købt BH’er når det virkelig var påkrævet og sæt er det kun blevet til, når jeg har været yderst heldig med tilbud eller udsalg.

  • Christina

    De ser fine ud. Og nej, jeg er ikke big spender, når det kommer til undertøj. Det vigtigste for mig er 1: det skal sidde godt og 2: det skal kunne vaskes i vaskemaskinen 🙂 Bekvemt og praktisk 🙂

    H&M´s mikrofiber trusser og hotpants holder i en evighed, og Missya her laver en super model til mig, der kommer i nye farver hver sæson. Dejligt 🙂

  • line

    Lækre farver. Jeg bruger mange penge på bh’er, fordi jeg behøver nogen med ordentlig støtte. Men jeg køber aldrig matchende trusser, for det synes jeg bliver for dyrt, selvom det er super lækkert med matchende sæt.

  • june... @ Pixelerede finurligheder...

    Indtil sidste år havde jeg kun ejet et dyrt sæt Isabell Kristensen undertøj… Men det var en års gave fra kæresten, ellers gik jeg kun i H&M, men fordi jeg ikke gider vat (og H&M har 2-3 sæt uden vat) også synes jeg at deres kop-størrelser er ret små, så er jeg begyndt at købe både Triumph og Hunkemøller, for det er rart at have på, uden vat og pænt… Men køber oftest når der er 3 for 2 osv., men køber sjældent undertøj, synes det er kedeligt og voksent.. Hehe 🙂

  • Malsen

    Tusind tak for jeres input – jeg kan næsten se at jeg ikke er den eneste, som synes det er lidt “ærgerlige” penge at skulle lægge…..men et eller andet sted så bliver jeg altså nødt til at opprioritere det lidt. Det er jo lækkert, når skidtet sidder ordentligt 🙂

  • Guapizimo

    Lækre farver og det minder mig faktisk om at jeg selv burde gå ud og købe lidt, ellers er det heller ikke noget jeg bruger mange penge på og jeg har aldrig gjort det. Den eneste der evt. ser det er min mand, så det vigtigste for mig er bare det er komfortabelt og ehhh selvfølgelig ikke lige mormortrusser, dem vil mande nok ikke være så glad for he he.

  • Bolize

    Ja!
    Det var svaret på dit spørgsmål :-)))
    Meeen derudover, så synes jeg dine nyerhvervelser ser super friske ud – tillykke med dem 🙂