Shopping og Inspiration

Vind billetter til Designer Bazaar og en iPad!

Måske kender du allerede Designer Bazaar, som afholdes nogle gange om året? Her kan der købes masser af supergode mærker med op til 75% besparelse, så det er svært ikke at gøre en god handel. Jeg har fået mulighed for at give en flok billetter til mine læsere og det siger jeg da tusind tak for! I alt 5 heldige læsere kan hver vinde 2 stk. billetter til det næste Designer Bazaar i Odense d. 2.+3. april. 4 heldige læsere trækkes her på bloggen og den sidste på facebook – hold øje med opslaget derinde.

Det eneste du skal gøre for at vinde 2 stk. billetter er at signe op til Designer Bazaars nyhedsbrev på deres spritnye kampagneshop! Sideløbende med de fysiske bazaarer, vil der nemlig fremover være online kampagner, hvor der også er super gode besparelser og vi kan jo godt lide gode rabatter, ikke? 🙂
Lige nu er der skudt en Cheap Monday kampagne i gang og der er masser af andre i vente! Med nyhedsbrevet, bliver du således informeret om, når der starter nye kampagner og med hvilke mærker. Udover det er det ganske uforpligtende og selvfølgelig gratis.

Du signer op her og når du har meldt dig til nyhedsbrevet, skriver du bare lige at du er tilmeldt i kommentarfeltet herunder.
Bonus:
Alle som er tilmeldt nyhedsbrevet deltager desuden i konkurrencen om at vinde en lækker iPad – ikke dårligt! 🙂

Vinderne trækkes på tirsdag – held og lykke! EDIT: Onsdag offentliggøres vinderne.

Har du lyst til at se nærmere på, hvilke mærker der er i Odense, kan du se mere her.

(Sorry, only for Danish readers)

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

15 Comments