Shopping og Inspiration

D-ring collection/ Mulberry

Der er godt nok nogle labre støvler på vej fra Mulberry! Hold da helt mule!
Som en del af catwalkkollektionen kommer de her støvler, i et væld af materialer og farver, i butikkerne snarest – både i de fysiske og online. Der er selvfølgelig som altid havde jeg nær sagt, kælet for detaljerne. Denne gang handler det om hæle i valnøddetræ, luksusmaterialer som fx silkeruskind og chunky hardwaredetaljer, som de kendes fra taskerne (D-ringen, som man kan clipse noget fast i). Jeg har de her tre favoritpar, men de fås også i lilla og grønne…og i en mørkere caramel. Nam.

These are some of the boots and booties that Mulberry brings on this coming season – all made with walnut heels and with chunky golden D-ring details in lux materials. A lot of my more bright colors will be available also, but these three pairs are my favorites.

Læs også:  Årets julebord

9 Comments

  • June

    Mums, de er godt nok fine 🙂 Men det er jo desværre ikke sikkert de får dem i KBH 🙁 De har et meget lille udvalg af sko, desværre..

    • Malsen

      Det er ruskind, som er behandlet efterfølgende, sådan at det får sådan en lidt mere ensartet overflade, som er mat i skæret 🙂

  • bb

    UHA DA – er jeg den enste der synes de er rigtig rigtig grimme?
    JA, undskyld, men det synes jeg…
    Var i butikken i Århus, den er godt nok blevet flot, lys og dejlig, mere rummelig – og damen derinde var, om ikke vildt hjertelig, så i hvert fald venlig og informativ.
    Og taskerne, de var SÅ skønne. De små lilyer….Der var lidt sko – nogle ballerinaer og smukke smukke tørklæder, jeg tror Malsens var der, det fandt jeg ikke i København, da jeg var der.
    Støvlerne tror jeg ikke var der….

    • Malsen

      Jamen, smag og behag 🙂 Jeg synes de er flotte!

      Jeg glæder mig til at få besøgt butikken…..det lyder som om den er rigtig flot 🙂

  • Guapizimo

    Havde hælen været sort havde de været lige i øjet, men jeg er vist også det man kalder “brun-forskrækket”, i hvert fald i nogle tilfælde. Jeg kan ellers rigtig godt lide formen og spænderne.