Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Sommerfusser

Når nu vi engang kommer dertil, hvor det faktisk bliver muligt at tage sandaler på, så er det lidt denne her stil jeg går efter. Jeg mangler et par sandaler og er vild med alle de fine detaljer på disse fra by Malene Birger. Spottede dem i butikken i Kbh. og snapshottede dem lige. Jeg går nu ikke lige ud fra det det bliver lige præcis de her – prisen er lidt for høj, synes jeg. Små 2500 kr. men idéen er god og mon ikke der kommer andre lidt billigere alternativer på gaden.
Egentlig er det lidt åndet at sidde og savle over sandaler ikke? Det blæser og føles som minus 20 grader udenfor….brrrr. Men den kommer vel på et tidspunkt den sommer.

I have an eye for blingy sandals! I’d love to have some like these from by Malene Birger this summer. Hopefully I can find a cheaper alternative. Right now, it’s still cold and very windy here. Feels like at least minus 20 degrees. Seriously.

Læs også:  Sporty er cosy

16 Comments

  • Lullumut

    De er meget, meget fine 🙂 Kunne godt bruge en budgetvenlig udgave 😉 Og det er da bare helt ok at kigge på sandaler nu. Man skal jo være forberedt og have de bedste først 🙂

  • Miss Maybe

    Ih, de er godt nok fine – men desværre også noget over, hvad jeg vil give for sandaler. I hvert fald af bling-varianten. Men meget fristende!

  • rijaH

    Der var godt nok meget bling på dem der 😀 Men synes det får dem til at se ret fine ud 🙂 Håber du finder nogen lign. 😀

  • StyleStories

    Ja altså, jeg købte årets første sandaler i går aftes 🙂 Men det er da også lidt nederen at skulle sætte dem ind i skabet i 4 måneder, så var måske lige tidligt nok ude. Men blev sådan inspireret af et sommerbillede….

  • Christina

    ÅÅÅHHHHhh ikke nævn sommer, sol og sandaler! Jeg glæder mig simpelthen bare sådan.. De er vildt søde de sandaler.. Glæder mig også til at skulle lufte fusserne igen. Har de lækreste mørk lilla gladiator sandaler fra LV med deres monogram blomster på, som snart er lidt trætte af at ligge i deres dustbags! 😉

    Knus Christina – som krydser fingre for forår MEGET snart! 🙂

    • Malsen

      De lyder godt nok fine de LV sandaler, Christina…jeg tror godt jeg ved hvad det er for nogle 😉

      Knus!

  • Malsen

    Jeg er helt enig med de af jer, som synes de desværre er lige i overkanten prismæssigt…..Jeg håber dog på at de vil kunne findes lidt billigere eller også må man jo vente til udsalg og så håbe at der stadig er lidt tid at bruge dem i 🙂

    Men jeg tænkte på….hvis nu vi er nok der klager over vejret, så er jeg sikker på at vi bliver hørt og får vores sol og sommer lige om lidt – tror I ikke? 😀 haha….