Shopping og Inspiration

Beautiful Burberry

Burberry Prorsum. Jeg sad klar i går da showet blev livestreamet og så det via Burberry’s website….sikke et tilløbsstykke med kendisser og sikke et setting i Kensington Gardens. Måske husker I at der var regn på catwalken sidst? Denne gang var det sne…..enkelt, men alligevel meget udtryksfuldt i kombination med den fine musik af bl.a. Dusty Springfield.
Jeg var betaget fra starten af klare farvede uldfrakker i skulpturelle, nærmest geometriske former, trenchen i evig forandring….denne gang med sorte læderkanter bl.a., bootcut, cigaretbukser, 60-70’er looks, heritage i form af ternede frakker og afslutningsvis en hvid sektion…..hvid ren vinter. Taskerne mindede lidt om bowler bags og der var halvcirkelformede clutches i monokrome udgaver….med oversize kvaster. Jeg blev efterladt med en følelse af at have været vidne til en stærk bred kollektion, som var nitte-, spike- og bikerløs, hvilket på en eller anden måde var forfriskende. Der var flere ting, som jeg sådan særligt kastede lange øjne efter (på billederne nedenunder) og min helt klare favorit var en gennemsigtig regnkappe – meget Mary Quant-ish – med sorte læderkanter (tror jeg). Alle de kvindelige modeller marcherede afslutningsvis ind med disse på…..så fine. De kan i øvrigt købes allerede nu på showsiden, hvis man vil være på forkant på situationen. Det samme kan det meste af overtøjet og taskerne.

Lidt billeder (se lige Piccadilly!) og så showet nederst i indlægget – nappet fra LFW

All images via Burberry.co.uk

I loved the Burberry Prorsum show, which took place yesterday at Kensington Gardens in London. Please use the translate function at the top right hand side on my page to read about the show in full – a little bit too much to translate 🙂

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

6 Comments

  • Guapizimo

    Regnkappen er godt nok fin, det samme gælder trenchen med de sorte kanter. Jeg synes highstreet-kæderne er blevet ret glade for at lave Burberry inspirerede ting, så jeg er ret spændt på hvor meget af det man kan genkende hos fx Zara til efteråret/vinteren!

    • Malsen

      Du har ret – Burberry er ret så imiteret efterhånden; nogle gang lidt for meget desværre. Men jeg glæder mig også til at se om der kommer nogle gode alternativer…..Og Zara er i hvert fald et rigtig godt bud på hvem der kunne byde ind med noget godt 🙂

  • Kira

    Skulderdetaljerne lever i hvert fald i bedste velgående endnu (og et års tid frem), kan jeg se. 🙂
    Og så er jeg generelt ret vild med musikken der bliver brugt rundt omkring til diverse shows. Det betyder bare så meget for helhedsindtrykket, at tonerne er i orden, og det synes jeg virkelig, de har været denne gang!

    • Malsen

      Jeg er meget enig – det er så lækkert med “rigtig” musik, som passer til showet. Synes Burberry virkelig rammer plet med musikvalg…..