Luksusliv og drømme

Lux – Budget Dr. Martens vs. Duffy

Jeg har i mere end et år haft et godt øje til de fine Dr. Martens støvler med broderede roser….dog i den lidt længere udgave end denne. Synes simpelthen det var så vakst med den grove støvle og det fine broderi i kombination, men jeg har haft skubbet dem i baggrunden, fordi….ja, så er noget andet kommet i vejen osv osv. MEN i en sen aften-browsing-af-webshops-time, blev jeg et øjeblik rigtig umanerlig glad, da jeg så “mine” Dr. Martens rosebroderede støvler til 499 kr.! Sikke et tilbud!
Et øjeblik senere går det så op for mig at det slet ikke er Dr. Martens, men derimod Duffy (??), som åbenbart altså også lige har kreeret en støvle med rosenbroderi. Forskelle: De er ikke i skind, de har 2 færre snørehuller og de har ikke gule stikninger. Thank god, er jeg da lige ved at sige – for hvis de ting også havde været i orden, så er det da (mere end) tæt på at være et plagiat eller hvad. Er Duffy gået over grænsen?

I have been wanting these Dr. Martens boots for quite some time now and when I was browsing some webshops, I really thought that I’d found them cheap….a bargain. But no….It was another company – another boot. However, the similarities are unbelievable and almost too much.

Læs også:  Sådan rengør du din Louis Vuitton Monogram Canvas taske så den ligner en million igen

8 Comments

    • Malsen

      Nej, Duffy er absolut ikke de eneste der kopierer og det er jo ikke altid man ved at det er en kopi man falder for……der er bare noget uetisk (fra Duffy’s) side, som jeg ikke bryder mig om. Inspiration er én ting, men direkte kopi er noget andet…..

  • Guapizimo

    Man kan da i hvert fald kalde det KRAFTIG inspiration! Der er da i hvert fald ingen tvivl om hvilket par støvler de prøver at efterligne!

  • Kira

    De har kopieret lidt for meget, synes jeg. Som Manja nævner, skal man jo til at kigge på detaljerne for at se forskel på dem, og er man først der, hvor det kun er den lille detalje der er afgørende, så er det for meget, efter min overbevisning.