Luksusliv og drømme

Lux-Budget Acne vs. HM

Acne er vel nok kommet for at blive; i hvert fald er der ind til videre flere eksempler på at highstreet-butikkerne tager deres styles op til inspiration – Bianco-udgaven af Pistolsstøvlerne for nu at nævne et enkelt eksempel.
I aftes sad jeg så og kiggede lidt på H&M’s nye ting og minsandten om der er ikke er en fortolkning af sidste sæsons fine Acnekjole. H&M’s version har en lynlås foran, men jeg synes ikke det er svært at se, hvor inspirationen er hentet….eller det er måske bare mig?

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

14 Comments

    • Malsen

      Det var også min tanke, for der er da tilføjet nogle detaljer, som Acnes ikke har, men “grund-kjolen” minder sørme en del om.

    • Malsen

      Tak skal du have, Bethina 🙂 Selvfølgelig vil jeg da kigge forbi din blog…
      God weekend til dig også

    • Malsen

      Ja absolut og det jeg især godt kan lide er at det ikke en en tro kopi men bare en fortolkning…så synes jeg det holder og er ok. Har det lidt svært med deciderede kopier.

  • Stine K.A.

    Hmm, jeg kan da godt se en vis lighed, men nu er det vel heller ikke fordi, en blomstret sommerkjole med lidt flæser er så nyskabende? (: Jeg synes i hvert fald H&Ms udgave er tilpas differentieret i forhold til at være en direkte kopi, både med lynlåsen, mønsteret, den markante v-udskæring og flæseærmerne.

    • Malsen

      Nej, intet nyskabende i blomstrede kjoler, men jeg synes nu alligevel at både farve, print og facon leder tankerne hen på Acnes 🙂 Jeg mener netop heller ikke at det er en kopi, men en inspiration der er hentet…..

  • Kira

    Jeg kan godt se en vis lighed, især når det kommer til farver og mønster. Men da jeg højst sandsynligt ikke vil bruge en masse penge på en blomstret Acne-kjole, så er det bare dejligt, at H&M vil lave et billigere alternativ. 😀

  • Lullumut

    Ja hold da op.. De ligner meget hinanden. Jeg kan dog bedst li’ Acnes pga. ikke-flæserne 🙂 Men H&M prisen er den bedste 😉 Og sikke en flot flot ny header! 🙂

    • Malsen

      Jeg kan egentlig meget godt lide HM’s, men jeg er også en sucker for flæser 🙂 Og tak for rosen med headeren!

  • Linda

    Den er monster fin – har H&M til nabo/underbo – og har beundret den i vinduerne, lige siden ginen blev omklædt 😀

    /Linda