Louis Vuitton

Louis Vuitton Leopard Pareo update

Da jeg besøgte Louis Vuitton den anden dag var det jo bl.a. for at se på de nye tørklæder i leopardprint. Printet er fantastisk! Jeg synes det mørkeblå/grønne er det klart smukkeste, men de to andre farver er også rigtig sommerlige og lækre. Til gengæld er det virkelig ærgerligt at størrelsen ikke er den samme som på de normale leopardtørklæder – længden er der ikke den store forskel på, men bredden er meget smallere, hvilket gør at det ikke fungerer godt som et langt tørklæde. Leder man efter et tørklæde, som skal fungere kun ved at binde det rundt om halsen i ét loop og samle det foran, så er det fint nok, men jeg kan rigtig godt lide længde på mine andre leotørklæder, så jeg efterlod dem pænt i butikken.
Det faktum at det er 100% bomuld gør også at det virker lidt stivere i kvaliteten, men det udligner sig måske ved brug. Så alt i alt, jeg elsker printet, men er ikke fan af modellen. Jeg ville i stedet kigge lidt nærmere på pungene og armbåndene med samme print, for de er altså virkelig smukke! Dem kan jeg klart anbefale at man lige ser live – meget meget finere end på billeder. Og igen, så er jeg mest fascineret af det mørkeblå/grønne print….mums!

 source

Del

Læs også:  Sådan rengør du din Louis Vuitton Monogram Canvas taske så den ligner en million igen

7 Comments

  • rijaH

    Kom til at tænke på når du nu er så tit i LV butikken.. genkender de dig derinde og snakker du med dem om LV ting og den slags? 😀

  • Hanne

    Hvorfor er det begyndt at lave dem i bomuld? Eller det er måske sommerversionen? Elsker den luksus feel der er over de andre.
    Ærgerligt at de ikke er ens i str., men printet ser superflot ud.
    Er de til at få fat på eller ryger de ligeså hurtigt som de andre?

  • Malsen

    Jeg tror det er en blanding af, at de andre er meget dyre og at de er tunge i materialet, så de egner sig bedst når det er køligere….disse kan købes af flere kunder og på den måde når "sæsonen" måske ud til flere? Det er mit bedste bud, men aner det ikke.
    Tror ikke de ryger hurtigt, men de får ikke mange af dem hjem, så jeg ville ikke vente for længe, hvis det var….. 🙂