Shopping og Inspiration

2010 – 10 af mine best buys

Først og fremmest Godt Nytår! Hvis du ikke nåede at se min videohilsen i går, så er den lige her. Håber at du kom godt ind i 2011; det gjorde jeg i hvert fald og har tilladt mig at sove længe for en gangs skyld – lækkert!
I var jo så søde at give mig nogle inputs til, hvad I gerne kunne tænke jer at jeg gjorde status over her på bloggen og en af tingene var “Bedste køb”. Der var forslag om at lave en top ti og det har jeg virkelig prøvet og en ting var at finde de ti kandidater….det var sådan set ok, men derefter at skulle prioritere dem! ARGH! Nå, men det kan godt være at nogle af mine sko nu bliver sure på mig…..jeg lover at købe nogle flere naboer til jer her i 2011 😛 Så kan det måske være et plaster på såret haha… 🙂 I øvrigt vil jeg lige definere at et “best-buy” for mig, er dels et der er holdbart (basis måske), men måske også et scoop eller et brændende ønske!
Jeg har delt jeres idéer op i 3 indlæg: Dette, et om outfits og et om “diverse” fx om bloggen og mere personligt mig. Alle tre kommer her i løbet af weekenden.

Hvad synes I om mine 10 bedste køb? Smid meget gerne en kommentar – det har taget laaaaang tid at lave det her indlæg 🙂

Drum roll….. (klik på det markeret med fed for at læse relaterede indlæg)

Nr. 10
I april måned, var jeg så heldig at have vinden i ryggen, da the Outnet afholdt deres 1 euro sale og det lykkedes mig at klikke dette mere end specielle armbånd hjem. Det havde en fuldstændig uhyrlig førpris og jeg var en happy camper. Grunden til at det får plads i top 10 er simpelthen fordi oplevelsen var sjov og helt vild skør….alt det lækre designer-halløj til virkelig nærmest-gratis.

Nr. 9
I oktober var jeg i London. Her besøgte vi Burberry outlet i Hackney og jeg scoopede et par super cool sommerballerinaer. Jeg har (også) en svaghed for Burberry’s fodtøj…det passer bare og er så super behageligt at have på. De her meget klassiske og helt enkle flats vil blive brugt flittigt i 2011.

Nr. 7+8
Strikket sjal. Jeg fandt det på udsalg hos Ellos og jeg har været super glad for det – specielt i de seneste måneder. Samtidig købte jeg de militærinspirerede støvler, som jeg har haft på rigtig meget – blandt andet her.

Nr. 6
I marts viste jeg jer et lunt køb fra Chanel – de er så fede de luffer og jeg er vild med at man ikke umiddelbart kan se at det er Chanel.

Nr. 5
Nu begynder det at blive svært, men jeg tror at 5. pladsen bliver mit leopard tørklæde fra Louis Vuitton, som jeg fik i fødselsdagsgave. Jeg skulle faktisk vænne mig lidt til farvekombi’en; måske mest fordi jeg ikke ret tit går i blåt og jeg så derfor havde lidt svært ved at style de ind i mine outfits, men det er faktisk kommet en del i brug….specielt her i efteråret.

Nr. 4
Burberry ballerinaer, som jeg spottede hos Burberry i Østergade, men som ikke havde dem i min størrelse. Jeg skyndte mig derfor fluks hjem og på Burberry’s hjemmeside og bestilte dem. De er så lækre at have på og jeg har ikke fortrudt ét sekund at jeg købte dem. De er klassiske og alligevel feminine og så er de bare i det lækreste bløde skind.

Nr. 3
Nu er vi i top tre….og det vil sige at der virkelig skal tænkes. Men det her køb kan ikke undgå at ramme top 3. Jeg har brugt en del tid på at holde øje og søge efter den, så jeg kunne få den til bedste pris, men så blev det udsalg og jeg klikkede den hjem med en besparelse på 40%. Jeg har fablet om den en del og har endnu ikke fået vist jer at jeg har købt den, men her er den i hvert fald….Acne Rimi cardigan. Den er fantastisk!

Nr. 2
Jeg startede allerede med at sukke over den, da den blev vist på runway’en, derefter da de søde piger stod og pakkede den ud i butikken imens jeg tilfældigvis var der og så var det ellers om at holde is i maven, for jeg syntes ikke lige at jeg havde 2400 til en kjole. Udsalget kom og Malsen blev 1 stk. Malene Birger kjole rigere! Jeg elsker den! Hvis man kan det med en kjole……havde den på her.

Jamen, det efterlader os jo så med kun 1. pladsen tilbage! 
Nr. 1
Og her har jeg tænkt brugsværdi. Altså, et køb som jeg er vild med og som jeg virkelig har fået brugt. 
Louis Vuitton lancerede en yndig serie med blomster og jeg købte ny pung og nøgleholder….jeg har brugt det lige siden og har bestemt ikke planer om at skifte det ud – jeg er stadig vild med sættet, selv om jeg faktisk overhovedet ikke er logo-pige, men de søde blomster indeni…..suk, ja de er bare lige mig. Og så er de lyserøde….
BEST BUY OF 2010 – LV Fleuri!

Sådan! Jeg er klar til 2011 😉

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

Del

7 Comments

  • Hanne

    Uha det er også nogle lækre ting, der er på din top 10.
    Jeg elsker også lufferne, men ellers er jeg enig i nr. 1!
    Rigtig godt indlæg.

  • Guapizimo

    Cool med sådan en top 10! Og så er jeg altså lidt misundelig på dit nye køb Acne Rimi cardiganen! 😉

  • Malsen

    Tak, Marianne – jeg er også vildt glad for dem 🙂

    Hanne, Tak 🙂 Jeg synes det er så fint med blomsterne indeni 🙂

    Guapizimo, tak 🙂 Den er så fed, kan jeg godt sige dig….jeg har boet i den siden den kom hjem. Jeg har den faktisk på på v-logen, selv om man ikke rigtig kan se den.

    Phuong, thanks 🙂 Happy new year to you too 🙂

    June, tak 🙂 Det kan du tro jeg havde – håber jeg også at du havde…du var i hvert fald fin med din store sløjfe 🙂

  • BRUUN by BRUUN

    Kan huske hvor misundelig jeg var på de Chanel luffer. Så smukke de er. Dog synes jeg alle køb er rigtig rigtig gode køb !

    /Linda