Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Sale-liste og gætteleg

Jeg har kigget mine etiketter Cravings og Wishlist igennem for lige at få et overblik over de mange ting, som jeg har sukket over det sidste halve års tid og når nu udsalgene meget snart starter rundt omkring, så er det især de her ting på collagen, som jeg vil holde øje med. Jeg skal langt fra have fat i det hele (hvilket man sikkert heller ikke kan), men jeg ville da blive umanerlig glad, hvis især to af tingene blev mine.

Har du en idé om, hvilke to ting på collagen, som jeg sukker mest efter at få hapset? 😉 Kom med et gæt! 🙂

***

I’ve prepared this list for when the sales begin. I’d love to add especially two of the above shown items – can you guess which two are my favorites?

Del

Læs også:  Den perfekte gave

3 Comments

  • BRUUN by BRUUN

    Munthe kjolen MÅ da være éen af dem – den ville være så skøn på dig !
    (Og ih, hvor er den smuk !)

    Er nu vild med det hele 🙂

    /Linda

  • Guapizimo

    Jeg vil gætte på BeChristensen halskæden og Acne cardiganen, de to ting ville jeg nemlig selv hapse hvis det var.

    Og nu ærgre jeg mig over jeg ikke selv har tagget min cravings på samme måde som du har, men tror jeg bladre mit billedarkiv igennem i stedet, jeg har nemlig selv overvejet at lave en liste over hvad jeg skal kigge efter 🙂

  • Malsen

    Linda, Munthekjolen er nemlig lige præcis en af dem, så hvis I spotter den i en 42 og sat ned, så råb lige op ikk? 🙂 Har kun kunnet finde den online i sort i 42 og den skal være grå….grrr… 🙂

    Guapizimo, BeChristensen halskæden er den anden…..og jeg ville bestemt heller ikke sige nej til Acne-cardiganen hvis den kom på bud, men jeg synes det er sjældent jeg finder Acne sat ordentligt ned.

    I kender mig for godt! 🙂