Shopping og Inspiration

Mousy Mousy!

Jeg har en tendens til at falde for nuttede ubrugelige ting og denne Mouse coin purse fra Gucci er sådan set ingen undtagelse! 😀 Men hvor er den dog nuttet altså. Heldigvis er den midlertidigt udsolgt fra NAP og jeg har ikke set den i Gucci i Østergade Kbh, så måske kan jeg ånde lettet op og konkludere at jeg alligevel ikke kan få den.
Selv om det her jo ikke er en vejrstation, så bliver jeg bare lige nødt til at kommentere vejret….det er jo helt vildt som det sner….håber sandelig at familien kan nå frem i morgen. Jeg kan ikke åbne min havedør og vinduerne er sneet til, fordi de fyger så meget. Uf altså….
Nu skal jeg i gang med at pynte juletræ og lave lidt risalamande til vi får gæster i aften (forhåbentlig). De bor heldigvis ikke så langt væk, så krydser fingre for at de kan køre ud.
Og nu hvor jeg så lige lige har ordet, så vil jeg også gerne lige sige hej og velkommen til nye læsere – kan se på mine statistikker at en del flere finder vej, hvilket jeg er super glad for. Tak fordi I vil læse med 🙂

I have a tendency to love little useless things like this adorable mouse coin purse from Gucci. Fortunately, it’s out of stock right now and I’m safe! 😀
Welcome to new readers; I’m happy that you’ll join my blog….

Del

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

5 Comments

  • Lullumut

    Den er da sød 🙂 Men ja, lidt "ubrugelig", altså mere lir end en nødvendighed 🙂

    Ja, sikke et vejr.. Stakkels min kæreste som er på arbejde. Håber han kommer hjem igen :-/

    Mange tak, det er jo en herlig blog, du har dig her 🙂

  • Guapizimo

    Den er sød, sad også og sukkede over den igår.

    Og du må godt kommenterer vejret, jeg kunne næste skrive en hel bog om hvor irriterende vejret er idag og jeg har endda bedt vejrguderne om at tage hensyn, de læse så åbenbart ikke min blog HMRF!

    Jeg skal lave risengrød idag, til ris a la mande imorgen. Inden da skal jeg dog ud og handle fordi jeg var så dum at glemme noget igår *suk*!

  • Malsen

    Tusind tak, Lullumut 🙂 Og jeg håber da virkelig at din kæreste kan komme hjem….vejret er jo ikke akkurat blevet bedre med dagen 🙁

    Guapizimo, det ser ud som hverken julemanden eller vejrguderne læser din blog?! Det må vi altså gøre noget ved! 🙂
    Håber at du kom helskindet hjem efter turen ud …pyha.

    Det synes jeg også, Chhan 🙂