Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Konkurrence! Give away……My Life fra Kähler

Så er det igen konkurrencetid på Malsen – Wuhuuuu! 🙂

Jeg er jo født og opvokset i Næstved, så da Kähler, som oprindelig stammer derfra, kontaktede mig med henblik på at hoste en give away her på min blog, så skyndte jeg mig at sige ja tak til samarbejdet.
Kähler er et kunsthåndværkerfirma med en lang historie – opstartet i 1839, som et lille enmandsfirma for senere hen at blive et familieforetagende. Senere blev det solgt, men traditionen føres videre med flagship store i Århus og masser af forhandlere over hele verden.  Læs mere om historien her.
Et af de seneste designs er det smukke usb-smykke (2 GB hukommelse) i keramik, som bl.a. også har været vist i Costume. Teknik og smykke i ét design! Designeren bag smykkerne er Helena Rohner, som også har designet for f.eks Paul Smith, Georg Jensen og Guggenheim.
Serien hedder “My Life” og fås i masser af farver og fire forskellige “under-designs”. Jeg har fået mulighed at udlodde i alt 4 usb smykker, hvoraf de tre af dem udloddes her og det sidste via min facebookside. Du kan altså fordoble dine vinderchancer ved at deltage begge steder! 😉 Usb smykket har en værdi af 399,-

Det eneste du skal gøre for at vinde et af de tre her på bloggen, er at gå ind på Kählers shop her og bestemme dig for, hvilket et og i hvilken farve, som du gerne vil vinde og så skrive det i kommentarfeltet. Fx. “My Work – Blossom White”.

Hvis du også gerne vil deltage på facebook, skal du gå ind på min side her og like, hvis du ikke allerede gør det, og derefter  “synes godt om” konkurrence-status’en derinde. Klik derefter på “Del” og skriv “Delt + design/farve på den du vil vinde” i kommentaren under.

Læs også:  Forårsfodtøj

Simple? Oh yes! 🙂 Ellers spørg. Konkurrencen slutter om en uge…så sidste dag du kan deltage er tirsdag d. 30. november.

Kähler giver mig et USB-smykke for at afholde konkurrencen.

Only for Danish readers this time…sorry.

Del

54 Comments