Min stil

Casual dagens

Havde lyst til at lufte min Burberry guldtaske, som har stået og kedet sig jævnt i sin dustbag det sidste laaaaange stykke tid. My bad. Den er nu så fin og sætter lige sådan lidt ekstra bling på et temmelig anonymt outfit.
Prøvede lige en omgang rottehaler af også…..hihi 🙂
Jeg havde ikke tid til at tjekke ind i går – brugte det meste af dagen i København med god veninde og blev fristet uafbrudt af lækre udsalgsvarer – lige fra slangeprintskjolen fra Malene Birger, som jeg har sukket efter længe til lækre nude/ peach tunikaer fra Designers Remix!
Men jeg var faktisk ret så standhaftig…..undtagen i Chanel, men dét må jeg lige lave et andet indlæg om 😉

Husk at deltage i min “Give away” – der er stadig temmelig go’e vinderchancer!

Del

Læs også:  Sommeren der gik

9 Comments