Shopping og Inspiration

Tassels and fox tails – Louis Vuitton SS10

Som jeg tidligere har skrevet, så kommer showtaskerne ikke til at blive solgt med tassels og rævehaler – dem kan man købe separat. De vil blive solgt fra slutningen af februar måned/ starten af marts.
Nu bliver jeg ved med at skrive “rævehaler”, men det er faktisk ikke helt afklaret (læs: det er ikke lykkedes mig at finde ud af endnu 🙂 om det er mink, ræv eller hvad det er……noget tyder dog på at det er mink eftersom prisen er temmelig høj.

Kvasterne kommer i to varianter og kommer til at koste ca. det samme som de normale bag charms. Altså omkring de 2500 kr.

Photobucket

Photobucket

Ræve/minkhalerne kommer til at koste de dobbelte. Men sikke farver! Jeg synes simpelthen de er så flotte. Kan lige forestille mig den grønne eller den pink på min sorte Speedy Cube…..hold da helt mule.

Photobucket

Images via Louis Vuitton

Tassels and fox tails will be sold separately for the new SS10 show bags from LV. The tassels will be priced like normal bag charms and the fox tails will be double up. It might actually be mink and not fox, but I didn’t succeed in finding that piece of info yet.

Love the colors though….so bright and clean. 

Del

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

7 Comments

  • Sarah B

    The colors are gorgeous but I hope they are artificial fur Because of the poor animals!
    Prices of LV have actually reduced in Australia Lately so I will have to buy something cute before the price increase again.

  • Charlotte

    Hej Malsen,

    Så lige du havde tilføjet dig som fast læser af min blog – som den første! Det gjorde mig da bare så glad 🙂 Har smugkigget på din blog en del gange og må indrømme du har åbnet mine øjne for LV. Jeg var slet ikke klar over at de lavede så mange fine ting.

    🙂 Charlotte
    http://fashionchili.blogspot.com/

  • Malsen

    Hey Sarah 🙂
    I don't think they're fake fur :o/ LV always uses real fur, unfortunately. Remember the Chinchilla bag? Omg…. 🙁
    Uh – I'd like DK to have a decrease as well in the prices – here they seem to go up up up…

    **

    Hej charlotte 🙂

    Jamen, det var da så lidt. Så jo som sagt dit indlæg hos Camille og jeg kan godt huske, hvor vigtigt det var at få de(n) første læser….så er man ligesom i gang 🙂
    Jeg er glad for at du kan lide min blog og rigtig glad for at jeg har været med til at åbne dine øjne for LV. Det er et af mine mål med bloggen – at dele viden om LV, så andre opdager at det er så meget mere end brune logo-tasker.

    Mange hilsner
    Malsen 🙂

  • sabina_deleuran

    Hej skønne :o)

    Jeg kunne dælme godt se den lyserøde pelskvast på min kommende sorte glitrende Alma 😀 Ved du hvor pelsen kommer fra, er lidt sart med den slags, og man hører grimme ting om selv store designere :-S Ved du hvor store de ca. er?

    Krams Sabina

  • Malsen

    @Susie – jep, de er bare så lækre de farver! 🙂

    @Sabina – Hej selv-skønne 🙂
    Ja for pokker – det ku' være hot! Jeg ved ikke hvor pelsen kommer fra (du tænker på land?), men jeg har fået bekræftet i dag at det er ræv og ikke mink.
    Jeg ved dog at LV har en ret så heftig politik omkring indkøb af både skind og pels og at de årligt donerer mange penge til bekæmpelse af dyremishandling, så det ville komme meget bag på mig, hvis det var "fusk".
    Kram M