Ønskelisten

De der ure….. / Those watches…

Jeg har scoutet ure i et stykke tid nu. Egentlig ville jeg allerhelst spare-spare-spare og så få sådan et “rigtigt” ur, som kan holde hele livet – fx Omega eller et fra LV, men omvendt så ville jeg jo også gerne have det inden pensionsalderen og med det i baghovedet, så må jeg vist kigge efter alternativer…..heh :o)

Man kan jo finde de store trendy herre-ure helt ned til 2-300 kr. på Ebay, men jeg har det nu bedst med lidt garanti und so…og så er der to mærker der fanger min interesse. Pilgrim og Kyboe. Sidsnævnte har et helt fantastisk gråt ur, som jeg er lidt forgabt i. Jeg kan godt li’ at designet er så rent samtidig med at der er lidt detaljer.
De koster ca. 1600 kr. og fås i to diameterstørrelser. Prismæssigt er det da til at have med at gøre, synes jeg.
Hvis man bruger lidt tid på nettet, kan man sikkert finde dem lidt billigere – men ellers tjek dem ud her og hvis du ikke har noget imod at de er secondhand, så er der faktisk også en del til salg på Trendsales her.

Der findes en komplet forhandlerliste med masser af links på Kyboes hjemmeside.

Photobucket
I’m scouting watches….I’d like to have a “real” watch like Omega or one from LV, but taking into consideration, that I’d like to have it in this lifetime, I must look to alternatives. These from Kyboe looks nice! They have a really pretty grey one that I adore some. Priced at around 275 USD.
 

Del

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

3 Comments

  • Echoes

    Jeg kan godt forstå at du ikke gider at bruge en hel bondegård på et ur. Jeg mindes at Michael Kors også laver udmærkede ure, men jeg ved ikke om de ikke er sporty nok.

  • Malsen

    Det må jeg lige tjekke ud….tak 🙂
    Det gør absolut ikke noget, hvis de er lidt afdæmpede mht det sporty…er ikke specielt sporty sådan ellers nemlig.