Shopping og Inspiration

Altså, jeg har sørme svært ved at vente…. // Well, I can’t wait…..

på at det bliver d. 20. februar. Dagen hvor HM/ Sonia Rykiel launcher. Jeg synes egentlig at kollektionen har fået nogle uberettigede hug rundt omkring i blogverdenen og jeg håber ikke at blogland vender tommelfingeren så meget nedad, at det vil få en direkte impact på, hvordan kick off bliver.
Personligt, bli’r jeg ved med at vende tilbage til billederne, som jeg har i min “upcoming” mappe på computeren og nu er jeg efterhånden nået dertil, at jeg egentlig synes, at det er et af de bedste samarbejder, som HM har lavet.
Rykiel står for noget helt særligt….ikonisk om man vil. Hun (Sonia) har været i branchen i ufattelig mange år og har vitterlig formået at bevare sin genkendelighed og samtidig skabt nye former.
Måske appellerer Rykiel til lidt mere “modne” (advr for et udtryk) kvinder? Måske er det knapt så hyped? Well, lige gyldig hvad, så er Rykiel lig med ægte parisisk mode imo og jeg er klar d. 20…..er der andre der er med mig? :o)

 

Via nitrolicious.com

till 20th February – the launch date of HM/Sonia Rykiel. For me SR is kinda iconish and true Paris fashion! It might appeal to a slightly older audience, but nevertheless I admire SR for being true to origin yet modern. In Danish blog land, the collection hasn’t really received a positive vibe (compared to fx the one of Jimmy Choo) – but I’ve noticed that foreign bloggers seem to be more keen on the collection. What do you think? Is HM/SR a yay or nay?

Del

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

6 Comments