Shopping og Inspiration

Så er min samling næsten komplet! TAK Nina!

Jeg mener at jeg før har nævnt at jeg samler på de tynde Inclusion armbånd fra Louis Vuitton. Der går sjældent en dag uden at jeg har et eller flere på – de kan simpelthen lige sætte prikken over i’et, fordi de på en og samme tid både er lidt girly og sparkly.
Desværre, så er der tre jeg har misset i butikken….to af dem fra den allerførste omgang af Inclusions, så jeg havde nærmest opgivet håbet om at finde dem fra nye. Lurede selvfølgelig på Ebay om nogen skulle have dem til salg der, men når jeg endelig var heldig at spotte et, så var det i small og jeg skal have medium. Nu ville skæbnen imidlertid at Nina skulle til USA og hun lovede at kigge efter dem i de LV butikker, som hun måtte støde på. Og Nina er bare ikke typen, som giver op, så hun har simpelthen skaffet mig to ud af de tre jeg manglede. Det ene fra New York og det andet fra Paris! Hun er bare den bedste!!! Så søde Nina, hvis du læser med her: TAK – 1000 TAK!
Det eneste jeg mangler nu er det grå, som er fra 2007 – så sidder du derude og har det og ikke bruger det, så SKRIV! 😀 Du har en køber her…..

Først det nye lyserøde armbånd, som Nina lige har fået fat i og derefter min samling……de er så fiiiiiiiine 🙂

 
 
Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

3 Comments

  • Sarah B

    The Rose Bangles was the very first LV I ever bought (oct2008) and I still love it to death-it 'sa really perfect pink color and goes with so many things. Your collection is amazing!

  • Malsen

    @Sarah – I agree – the Rose one is such a nice color and I'm so happy that I finally have it now 🙂

    @Guapizimo – Tak skal du ha' 🙂