diverse

Et nyt fast indlæg: Fashion art/ Modekunst

Jeg er stor tilhænger af accessories: tasker, sko og andet. For mig, er det det, som kan redde min dag/mit outfit og jeg vil hellere investere i ting, som jeg synes er smukke og som jeg mener holder i lang tid end jeg vil bruge en masse masse penge på dyrt stangtøj, som jeg bliver træt af efter kort tid.
Min basisgarderobe må gerne koste noget, men jeg prøver at begrænse mig i forhold til bare at købe løs af spot trends, som er væk igen i næste sæson.

Måske er det derfor at jeg er så fascineret af LV. Det er ikke sådan, at det er besættelse, men jeg synes de laver så mange smukke ting, som til enhver tid kan redde min dag. En lækker taske, et par lækre sko, et smukt tørklæde eller et sjovt og anderledes smykke.

Det har inspireret mig til at starte en serie her på bloggen, som får titlen “Fashion Art” og med fokus og vinkling på accessories – herunder også sko og tasker. Jeg har planlagt indlæg som rummer både ældre og nyere ting og sager…..og absolut ikke kun fra Louis Vuitton, men fra mange forskellige designere og modehuse. Jeg forundres, fascineres og inspireres, når jeg ser items som principielt lige så godt kunne være kunst.

Første indlæg kommer senere i dag – sidder og arbejder på det pt. Tanken er ca. 1 indlæg om ugen i serien. Håber at I vil synes om det og tage godt imod det.
Læs også:  En omfattende oprydning er i gang