Skriblerier

All I want for Christmas is…..you….you….you..you

Ja okay, indrømmet….lidt tidligt måske at starte på at lave ønskesedler, men min mormor har altså allerede forvarslet….”Nu må du gerne se at finde ud af, hvad du ønsker dig….”…..jaja, hun er hurtigt ude, men til gengæld sidder hun også afslappet d. 22 december, hvor jeg fx altid styrter rundt for liiiige at købe den sidste.
Så i år har jeg besluttet at være lidt mere på forkant. Egentlig, er det lidt pudsigt, for når man sidder her og blogger, så vælter det jo ind med ting, som man gerne vil ha’, men når man skal lave ønskesedler (eller sådan har jeg det i hvert fald), så kan jeg aldrig rigtig finde på….det er da dobbelt. Nu har jeg lavet en lille billede-bank og når jeg finder noget som jeg virkelig virkelig gerne vil ha’, så ryger der et billede + lille tekst i den mappe. Print…..bzzzzz…..færdig! Værsågod Mormor! 🙂 Halleluja!
Ind til videre, er disse ting på listen…..

Drømme-clutchen fra LV (pleeeeeease hr. kærestemand – find den nu på ebay til mig), duftlys fra Tromborg, lækre bodylotions fra Biotherm eller Lancôme, knæstrømper med dims på fra Miu Miu (eller en look alike model), Flora fra Gucci (er nemlig næsten brugt op – yip!).

Læs også:  Sysler i coronatiden

2 Comments

  • Charlotte D

    Så er det ikke nu, at jeg skal sige, at jeg har den lille af dem (Limelight that is) – ubrugt?! 😉

    Har ikke kunne nænne, at skille mig af med den. Men omvendt heller ikke brugt den… TYPISK mig!!