Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Kinz Kanaan – en skattekiste fyldt med rubiner

Som blogger modtager man som regel en del nyhedsbreve fra forskellige kanaler og det er da også ofte den vej igennem, at jeg opdager nye brands eller nye kollektioner. Sådan var det lige præcis med Kinz Kanaan, som er et smykkemærke og som jeg simpelthen var nødt til at se live efter at have set nogle styles i netop et nyhedsbrev. I går var jeg derfor et smut forbi Connect Communication, som har brandet i stald. (Læs videre under billedet)

Kinz Kanaan
Jeg blev først og fremmest tiltrukket af det mørke sølv og de smukke røde rubiner. De to materialer komplimenterer hinanden usigelig smukt og jeg tænker lidt, at det måske er fordi det mørke sølv virker koldt og de røde rubiner varme. Smykkerne er samtidig så enkle, hvilket gør, at detaljerne på dem træder ekstra frem. Det var bestemt ikke skuffende at se dem i virkeligheden – tværtimod! De er endnu flottere end jeg havde forventet og jeg bliver simpelthen nødt til købe en eller to ting fra lige præcis denne del af kollektionen. Mine favoritter er de tynde ringe, som koster mellem 315 og 550 kr., den smukke kæde med nøglevedhæng til 850 kr., samt et par små enkle ørestikkere, som koster 450 kr. pr. par.
Der er en del andre smykker i samme serie, men også andre i guld eller “klar” sølv. Kinz betyder i øvrigt “skattekiste” på arabisk og det er da lige hvad det her er! (Kanaan er designerens efternavn ) Virkelig værd at holde øje med, synes jeg. Hvad synes I – er de ikke super smukke?

Læs også:  Den perfekte gave

Se hele kollektionen her. Forhandles pt kun hos Fyllgraf på Amagertorv i Kbh. men der er vist planer om at åbne en webshop på et tidspunkt.

10 Comments