En Stine Goya guldfugl i øret

stine goya fugl guld ørering
I går var en virkelig god dag, hvor jeg var på roadtrip til Jylland for at hente min kollektion fra Black Swan, som jeg skal bruge, når jeg kører ud og viser herlighederne frem (se her). Det var virkelig hyggelige timer og de to designere bag brandet, er bare så søde og nede på jorden. Jeg havde ret casual tøj på, men i øret havde jeg en lille nyanskaffelse – en fin lille ørering med en guldfugl, fra Stine Goya. Det var søde Signe her, som tippede om ekstra slutspurt på webshoppen og ja, så røg denne altså med i kurven, for har ønsket mig den så længe. Købte også den fine taske jeg viste på Instagram (find mig: @malsen) i går. Og et regnslag. Hi hi 🙂 Men jeg skal jo snart til at arbejde igen og så skal jeg sandelig da forcere de regnfulde morgener in fashion, når jeg trilller med barnevogn ned til los dagpleje.

Hvad siger I til min lille guldfugl – hellere én fugl i øret end ti på taget, right? 😉

This entry was posted in Accessories, All posts, Black Swan, Inspiration, Jewelry, Livet er en fest, Luxury, New buys, Projekter and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

21 Responses to En Stine Goya guldfugl i øret

 1. Den er super fin 🙂

 2. Marianne P says:

  Så smuk! 🙂

 3. Ej, hvor er den bare fin den fugl! Så helt klart hellere en fugl i øret, end ti på taget 😉

 4. Bolize says:

  Sååå smuk ♥ … i øret på en ægte fugle-elsker 😉

 5. Karina says:

  Hvor fint 🙂

 6. Cfashion says:

  Hvor er den bare fin 🙂 Og ja hellere guld-fugl i øret, end pip-pip-fugle på taget 😉 Jeg er noget så glad for mit regnslag, bruger det også frem og tilbage fra los dagpleje 🙂
  /Camilla

 7. Guapizimo says:

  Den er rigtig fin 🙂

  Taske og regnslag som du nævner har jeg faktisk selv haft kig på, men det er ikke så tit jeg bevæger mig ud i regnen, så tænkte at jeg nok ikke ville få brugt det regnslag nok selvom det er flot.

 8. Nu sidder jeg og fortryder noget så bittert, at jeg ikke også nuppede den fugl med, Malsen – ja, og regnslaget og tasken, før Goya stoppede slutspurten 😉 Den er SMUK til dig <3 og tak for link.

 9. Julia Purri says:

  Hej
  Jeg kiggede lige forbi, det er første gang jeg er på din side.
  Har startet min nye blog http://www.blondis.dk .. Som omhandler mode, livsstil & træning.
  Jeg håber selvfølgelig at du vil kigge forbi.
  Knus ♥

  http://WWW.BLONDIS.DK

Comments are closed.