On the go,  Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Ilse Jacobsen SS13 // 5-fra-1

Der har været hele tre lejligheder til at få set Ilse Jacobsen SS13 kollektionen igennem – først til selve showet i Hornbæk, dernæst på messe under modeugen og sidst men ikke mindst ved pressedagene her i oktober. Der er virkelig mange lækre og brugbare items, for udover de klassiske Ilse-items som jakker og gummistøvler, så kommer der flere og flere perler blandt tøj- og skokollektionerne.

Ilse Jacobsen SS13Den røde kjole er et must for mig. Har allerede skrevet om den hele to gange og jeg skal have den. Helt sikkert og faktisk så jeg at den allerede var i vinduet hos Ilse Jacobsen inde i centrum. Nåede bare ikke ind den pågældende dag, men regner med at gå ind og nærstudere den i denne uge. Rød er selvfølgelig en modig farve – specielt på så stor en flade som en lang kjole, men snittet i den gør den brugbar til andet end festlige lejligheden, synes jeg.
Min anden favorit er ruskindstasken! Den kommer i tre farver, men det er den helt mørkeblå der har stjålet mit hjerte. Ih, den er flot og den ville snildt kunne gå med ind i næste efterår/vinter uden problemer. Den elektriske blå er selvfølgelig også lækker, men den mørke vinder i mine øjne. Tredje favorit er de sandfarvede cardigans med pailletter. Der er både en kort og en lang udgave – begge med draperet effekt foran. Der har allerede én gang tidligere været en der minder om og nu er den altså med igen.
Om sommeren er der bare ikke noget bedre end en løs og casual kjole og hvid er efterhånden noget jeg kigger mere efter. Synes den løse kjole med blomsterprintet er så pæn og enkel, så den er min fjerde favorit. Sidste, og dermed femte favorit, er slangeskindsskoene med hæl. De er lækre og kan bruges til utrolig mange outfits – jeg ville personligt style dem ret enkelt med sorte jeans, tee og en lidt lang blazer. Haps.

Læs også:  Et tilbageblik på 2019

Hvilket item kan I bedst lide? 🙂

24 Comments

%d bloggers like this: