diverse,  Hjem og bolig,  Shopping og Inspiration

Copenhagen Stager – Superlove // D. 11. december // Julekalender

Man sige at julen er hjerternes tid og så sandt som det er sagt, så er det også lysenes tid. Heldigvis kan vi på vores lille plet på Jorden, nyde de smukkes levende lys længere end blot i juletiden, for der er jo mørke timer nok, må man sige! 🙂
Og levende lys er lige præcis, hvad dagens låge indeholder – eller dvs. noget til at have lysene i 😉 Superlove, som jeg besøgte for lidt tid siden og skrev om her, er nemlig i super(love) gavehumør! Hehe…julehumor.
Der er blevet doneret ikke mindre end 3 (!) af deres smukke Copenhagen stager fra Superliving serien – samlet værdi er 900 kr.

Superlove Copenhagen lysestage

I dag er der altså hele 3 vindere, som hver løber med en Superliving Copenhagen lysestage i sort – heldige asener! Superlove har i øvrigt ofte gode tilbud – like gerne deres FB-side, så får du nemlig nyhederne med det samme.

OBS: Du kan IKKE deltage i julekonkurrencen på dette indlæg. Deltag LIGE HER! inden d. 24. december 🙂

Kommentarer er på den anden side helt i orden – hvor skal din Copenhagen stage stå, hvis du vinder den? 🙂

***

I dagens anledning er der faktisk endnu en lynkonkurrence her på bloggen udenfor julekalenderen, hvor man kan vinde et spil, som når frem inden jul…så er der én gave mindre klaret. Skynd dig at være med i kampen HER.

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

16 Comments