Shopping og Inspiration

Oversized, Round, Butterflies

I samarbejde med SmartBuyGlasses

Helt tilbage i november var jeg til et event, hvor det var (sol)briller det handlede om. Mødtes op med en masse søde bloggere og viste jer fint billede af på-det-tidspunkt-smuk-gravide Maria og migselv, sagde hunden. Jeg var selv meget ny-gravid og fortalte det faktisk til Maria den aften. Sjovt at mindes 🙂


Nå! Men inden jeg fortaber mig nedad Nostalgiens Allé, så er det solbriller det handler om, for jeg har endnu ikke helt sluppet tanken om et par oversize briller i enten rund- eller sommerfugleform. Akkurat ligesom de Prada solbriller, som jeg prøvede igen og igen og igen til det event. De havde den smukkeste dybe lilla/blå farve og var ikke tunge (det hader jeg nemlig…tunge solbriller der gør nas på næsen). Jeg prøvede modellen i flere farver, men blev ved med at vende tilbage til den blå-lilla.
Jeg ved at nogle mennesker kan købe solbriller i massevis, men sådan har jeg det slet ikke – har faktisk svært ved at finde nogle, som klæder mig, glæder mig og som jeg ikke flår af efter en halv time, fordi de klemmer, trykker osv. Men når det så er sagt, så handler det meget om modellen. Jeg er god til aviators, sommerfuglemodellen eller en mere rund model.

Har, udover Pradamodellen, som jeg jo har prøvet og er vild med, også savlet lidt over de Gucci solbriller på collagen. De ligner også nogen der er rare at have på og så er jeg vild med de traditionsrige Gucci-farver på stængerne. De røde Burberry solbriller har jeg faktisk prøvet irl og de sidder også rigtig fint og farven er så smuk. Ved bare ikke om røde briller måske er lige i overkanten i længden 😉 Tror jeg vælger at sætte Prada-banditterne højest på ønskesedlen. Må eje og jeg kan spare en del ved at købe dem hos SmartBuyGlasses. De passer jo også genialt til alt det indigo og ink-blå som dominerer AW12 og som jeg i den grad har tænkt mig at skulle have købt lidt af. Hmm….tænkeboks.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

Har I nemt ved at finde solbriller der passer pænt?

24 Comments