Shopping og Inspiration

Yesterday’s…..

Søde Maria med den søde gravide mave og mig, sagde hunden 🙂 Vuf.

Det er sjovt. Når mange bloggere samles, så glemmer man at tage ordentlige outfitbilleder haha…..man burde ellers tro at der netop var ualmindelig gode muligheder for at få en til at tage ét, men så snakker man, I ved. Og så går tiden. Og så bliver det mørkt. Sådan var det også i går ..næsten that is, for heldigvis snuppede Emilie et, hvor man da kan se lidt af det jeg havde på. I øvrigt rimelig plain Jane-outfit men med Louis-tørklæde og så min eneste dagligdagsmonogramtaske. Den kan jeg godt lide formen på – den hedder “Croissant” og har sjovt nok den facon. Mette tog også et af mig med superfine Pradabriller, hvor man næsten kan se tasken 😉 Ellers er den her i dette indlæg.


I øvrigt, så var det super hyggeligt at få sagt hej til fine Emily langt om længe. Hun og jeg har faktisk fulgt hinandens blogs siden the early days, da vi startede nogenlunde samtidig, men først nu dukkede vi altså begge op til samme event. Virkelig rart at mødes irl. Fik også sludret med Lynn og Maria udover de to smækre damer, som jeg fulgtes med.
NU står der forårsruller, skumslik og Harry Potter på programmet. Op med benene og lad mig ønske jer alle en fabelagtig torsdag aften 🙂

Læs også:  Når man føler de der katte og hunde og et tosset print

27 Comments

  • Malsen

   Det var lidt sjovt med de briller, for uanset hvem der prøvede dem, var de faktisk pæne…..det må være sådan nogen alle kan have uanset ansigtsform.
   Ja, super hyggeligt….men vi savnede dig 😉

  • Malsen

   I lige måde 🙂
   Hihi, ja, jeg tænkte også over om du havde haft høje sko på…jeg havde nemlig flade, men det mener jeg ikke du havde? Det må være perspektivet, som du siger….for vi er jo sistas in crime når det kommer til højde 🙂

 • sanne

  Ih det der tørklæde…… Må sige jeg måske er lidt kedelig, men det er altså min favorit i den farve. Klassisk men bare SÅÅÅÅ pænt!

  • Malsen

   Det er da overhovedet ikke kedeligt at have det sådan – selv om jeg har en del efterhånden, så er det stadig min all time favorit 🙂

 • BB

  Flotte solbriller til dig, og “mit”tørklæde.
  Det har været meget svært for mig at bruge så mange penge på sådan en lille klud, men jeg ER glad for det!
  Jeg tror de fleste jeg kender ville falde om hvis de kendte prisen….mon det er Esbjerg, måske?
  Eden er forresten ikke ren silke…
  Sig mig, må man spørge om noget praktisk her?
  Du håndvasker det?
  Jeg vasker mine tørklæder tit, dypper dem altid i sovs og suppe, glemmer at at dem af når jeg laver fiskefrikadeller, hvor meget kan det holde til?
  skal jeg skåne det?
  Bb

  • Malsen

   Godt at høre at du er glad for det 🙂 Ja, de er dyre…men for pokker de er lækre!
   Jeg får mit renset…..jeg tør ikke andet…..ved ikke om man kan prøve at håndvaske det, men jeg ville ikke gøre det af frygt for hvordan silken i materialet vil reagere.
   Knus

   • BB

    Jamen Gud, så er tørklæde prisen jo for intet at regne,,,,sammenlignet med renseriregningen,,,,
    Jeg føler osse at renset ikke er rigtig rent, stoler ikke på dem, så jeg tror jeg vasker mit.Så må det briste eller bære.
    Jeg har en del Sartier, dem vasker jeg i hånden og på uldprogram, når det falder for…hm, mon nogen har gjort erfaringer…?
    langeNase, hvis jeg ødelægger det, hihi.
    Kan ikke spise f. Eks. en Burger uden at snakse mig til….
    Du hører om det….
    Knus BB
    Vrider du det altid når du ikke bruger det?
    Tilgiv spørgsmålene

    • Malsen

     Jeg vrider dem altid…..så holder de sig pænest og får ikke underlige kanter af at lægge. Kanterne kan få silken til at knække, hvis der går lang tid imellem man bruger det.
     Knus 🙂

 • Bolize

  Super fine briller :-)) De klæder dig (også) fantastisk godt … ♥

  BB: Jeg har masser af silketørklæder, cashmere tørklæder o.s.v. i samme prisleje som dit LV tørklæde … jeg håndvasker dem alle med specielt silkevaskepulver (flydende) i lunkent vand og de er ALTID super fine 🙂 Måske har jeg bare været heldig? Men har det lidt som du … renserier er altså ikke altid “lykken”

 • BB

  Tak, Bolize…
  Så gør jeg som jeg plejer…Jeg tørrer dem på en bøjle.
  Erkendende at jeg er en lille gris og intet forekommer mig værre end et pyntetørklæde med en lille remouladeklat…
  God weekend til alle…
  BB

  • Malsen

   Uhauha….det der må I altså slet ikke sidde der og skrive! 😀 Bliver helt nervøs ved tanken om hvad der kunne ske med de fine tørklæder! 😀

 • Miss Maybe

  Åh altså – nu bliver jeg jo igen-igen syg efter sådan en omgang leo-pletter. Havde ellers forlængst besluttet, at den slags finanser er der slet ikke til tørklæder i min garderobe (nok fordi jeg har lidt samme issues som BB her i kommentartråden) Men ih altså, hvor ER det (og du) bare pænt!

  • Malsen

   Jeg skal ikke lokke, men kan bare sige at det altså er et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort. Det er så klassisk og alligevel sprælsk….jeg har brugt det så mange gange at det for længst kan godtgøres 🙂 Mange tak for dine søde ord 🙂

 • Lullumut

  Hvor hyggeligt 🙂 Jeg fik også hilst på Mette i onsdags – læser jo med hende 😉 Da jeg var med June hos Emilie Delance og med Simone hos Fokus PR, fik de begge to spurgt mig, om jeg ikke skulle have taget et dagens. Havde fuldstændigt svedt det ud 😉

  • Malsen

   Ja, tak for sidst – det er altid skønt! 🙂
   De er jo så pæne de briller…..de måtte altså gerne flytte ind!

%d bloggers like this: