Shopping og Inspiration

Shop to efterårstendenser på budget


Hvis pengene er små og man alligevel gerne vil forsøge at implementere nogle af de tendenser som kommer til efteråret, så er det slet ikke umuligt at finde lækre ting, som kan bruges her på slutten af udsalget. Meget af sommertøjet er naturligvis for tyndt til sådan en hård vinter, men der er altid varer, som er mere all-year og det er dem man skal hapse mens prisen er i bund.
To af de tendenser, som ikke er til at komme uden om i forhold til efteråret 2012 er det meget feminine antræk med masser af figur og farven grå. I alle afskygninger og gråt på gråt på gråt i forskellige nuancer. Hvis man synes at grå kan være en kedelig farve, så brug nogle af de skarpe farver, som også er en aw12 tendens til at bryde det “muse-agtige”.

Jeg har fundet nogle gode grå køb – alle fra H&M, som er på sale…. der er vist intet på collagen der koster over 160 kr.
Selv ville jeg have hapset “slangeskinds”ankelstøvlerne, hvis de havde været i min størrelse, for de er jo ALL over nu her og også en af de ting, som står højest på min efterårsønskeliste. Ligeledes er blazerne gode at have…dress et par jeans op eller gå hele vejen med pencilskirt og jakke for et meget ladylike look.
Alt kan findes her. Noget bliver måske udsolgt i løbet af dagen, men tjek om morgenen….der er tit nye størrelser at finde 😉

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

6 Comments