Shopping og Inspiration

Morgan Clare….farligt farligt (+vinderen af designersolbriller)


1. Helmuth Lang, 2. Acne, 3. by Malene Birger, 4. T by AW, 5. Acne, 6. T by AW, 7. Current Elliot, 8. Alexander McQueen, 9. Alexander Wang, tørklæde: Alexander McQueen

Et af mine yndlingssales er hos engelske Morgan Clare. Jeg har skrevet om det før, men det er længe siden efterhånden og der er kommet en del nye læsere til siden da.
Jeg har sammensat en meget lidt æstetisk collage, men ville vise bredden i udvalget derinde (McQueen, by Malene Birger, Acne, Current Elliot, J Brand, YSL, Wildfox, Isabel Marant, T by AW, Mulberry osv. osv.) – lige nu er der op til 70% på udsalget og se så ligner det noget 🙂 Jeg har hapset en enkelt ting fra collagen og mon ikke I godt kan gætte hvad det er?
Find butikkens udsalg her.

EDIT: d. 11/10-13, webshoppen har bedt mig fjerne links til deres produkter, hvilket jeg respekterer, men overhovedet ikke forstår. Det er da den dårligste marketingsstrategi længe ….

 

 …….

On a different note: Vinderen af gavekortet til SmartBuyGlasses er udtrukket af firmaet. Det blev Betina (StyledOurWay) – Stort Tillykke 🙂 Daniella fra firmaet kontakter dig på mail.

Husk at der stadig er en aktiv konkurrence, hvor du kan vinde en epilator fra Braun – det er lige her.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

25 Comments