Shopping og Inspiration

KONKURRENCE: VIND DEN NYESTE EPILATOR FRA BRAUN – SILK-ÉPIL 5 og få de smækreste ferieben!


Læsere, som har været med noget tid, husker måske, at jeg testede epilator fra Braun? Jeg lavede et testindlæg her og et opfølgningsindlæg her.

Braun har efterfølgende lavet en ny udgave, som er endnu bedre til at komme ned og få fat i de helt korte hår sådan at benene (for)bliver lækre endnu længere. Braun skriver selv om produktet:
Den nye Silk-épil 5 er designet til effektiv, langvarig og nænsom hårfjerning og ideel til kvinder, der ikke har epileret tidligere. Den har Close-Grip-teknologi med 40 pincetter, der ensartet fjerner korte og fine hår.
Den har også et komfortsystem med massageruller, der stimulerer huden, plus en kølehandske, der lindrer efter epileringen.” Læs meget mere om den lige her!

Braun har gjort det muligt for en heldig læser af bloggen her, at få fingre i  sådan en bandit til en værdi af 899,- !
Så er feriebenene klaret og jeg kan godt skrive under på, at det er en lettelse at slippe for skrabere mm. Jeg er stadig super glad for min og har brugt den lige siden jeg fik den.

NÅ! Hvad skal du gøre for at vinde? Ikke så meget faktisk 😉 Se her:

  • Skriv en kommentar her på indlægget – husk at skrive, hvordan du følger bloggen (Bloglovin’ og/eller FB)

OG så kan du faktisk fordoble dine vinderchancer for søde Guapizimo udlodder nemlig også én, så hop da lige over til hende og smid et ekstra lod i puljen 😉 Det er lige her!

Læs også:  Set i bakspejlet

Sidste chance for at deltage er søndag d. 8. juli! Rigtig meget held og lykke 🙂

193 Comments