Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Pandora, baby!

Der er events man glæder sig til at deltage i og så er der events man virkelig glæder sig til at deltage i. Sidstnævnte, var den følelse jeg havde, da jeg rullede mod byen til Pandora-event i Illum. I ved, at smykkerier er lige mig og jeg har da også skrevet om min Pandorabegejstring en del gange før.


De søde PRD PR-piger og præsentationsladies fra Pandora viste den nye kollektion frem og fortalte om den årelange udvikling, som firmaet har bag sig, om hvordan mærket nu er blandt verdens 3 største smykkeproducenter (rimelig godt gået, alligevel, ikk’?) og selvfølgelig om, hvilket dna smykkerne har. Samtidig og heldigvis, fik de også formået at formidle, hvordan Pandora har åbnet sig i forhold til trends og tendenser og på den måde er så meget meget meget mere end charmsarmbånd.
Hele deres “sammensæt-selv”-koncept er jo genialt i og med at enhver kvinde kan kreere lige netop den stil hun måtte ønske. Pandora leverer dele til øreringe, halskæder, armbånd og ringe, som kan stackes på lige nøjagtig den måde man vil. Ligesom jeg havde tænkt mig at gøre med fødselsstenringene, som jeg skrev om her.

(nederste to billeder er lidt detaljer fra mit outfit…..der kommer bedre billeder af bl.a. kjolen…..jeg siger bare Munthe, ikk’ heh.)

Vi fik alle lov til at kreere vores eget armbånd og da der var lyserøde glasled iblandt dem man kunne vælge, ja, så gætter I jo nok, at det selvfølgelig måtte være det led, som skulle pryde mit oxiderede armbånd. Så fint! (Og passer perfekt til en ny kjole i endnu ikke har set…..hehe….). De fleste andre piger valgte mere enkle charms…men halleluja…på håndleddet skal der være fest til sommer. I hvert fald på mit 🙂

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel


Der røg også et par ting mere på min Pandoraønskeliste – bl.a. den smukke Dragonfly-halskæde (den må jeg eje) på billedet ovenover (angorabaggrund venligst udlånt af denne søde medblogger), den store blomsterring og fødselsstenringene er stadig på listen også.
Lille bonusinfo er i øvrigt, at man gratis kan tilmelde sig Club Pandora lige her og kreere sin ønskeliste, som man kan sende til interesserede (kærestemænd fx.). Smart ja. Dragonfly, kære kærestemand….hører du?! 😀

16 Comments