Min stil,  Shopping og Inspiration

Leopard jeans (outfit)

Jaaaaaaaaaa leopard jeans 🙂 Første dag i et par dage uden for badekåben, de varme tæpper og med bare lidt mere luft i næsen! Fabulous! Der er intet så “træls” som at være syg. Jeg bliver altid lidt små-muggen, fordi jeg ikke kan gøre alle de ting jeg gerne vil.
Har set sådan her ud ind til for et øjeblik siden, hvor jeg trak i mit hundetrimmerkostume. Charlie skulle have den store grooming-omgang og han hader det. Så jeg var godt bevæbnet med kiks mm. Det gik og jeg har nu en lidt mere lækker hund. hehe… synes jo på den ene side at det er så synd med de langhårshunde – det kan jo ikke undgå at “hive” lidt. Nemmere at holde dem med kort hår i hvert fald.
Dagens leopard jeans er egentlig nye i den forstand at jeg ikke har vist dem på bloggen, men det er lang tid siden jeg købte dem. De er fra River Island og er desværre udsolgt lige nu, men måske nogen sender nogen retur. De er lidt korte i benene, vil jeg gerne advare om, men med en ankelstøvle til, gør det ikke så meget. Ankelstøvler er i det hele taget gode til os med lidt lange stænger og som tit oplever for korte bukseben.
Udover det, så har jeg faktisk prøvet et nyt stylingsprodukt til håret i dag. Fra Sebastian. Med sådan noget glittershine i. Den er ret lækker og den tror jeg altså I skal have en lille anmeldelse af, hvis det er noget?

Husk i øvrigt konkurrencen….søndag er sidste chance. Se her. (udløbet)

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

16 Comments