Shopping og Inspiration,  Skønhed

Vind! Malsens adventskalender 2011 * 3. Advent

Fuldstændig fantastisk tilslutning til den her adventskalender – hvor er det bare fedt at lave sådan nogle ting, når de bliver så godt taget imod! Den heldige vinder af gavekortet til Got to have it er fundet og har fået besked på mail. MEN mist nu ikke julefeen, hvis ikke du vandt – der er jo stadig gode muligheder for at blive adventsvinder, for der er hele to adventssøndage tilbage og hvem ved…måske vanker der en lille nytårsrunde også 😉

I denne uge kan du vinde en HEL produktserie fra TRESemmé til en værdi af mere end 700 kr.! Adventsgaven er venligst sponseret af TRESemmé i samarbejde med Star PR.

Den nye 24 HOUR BODY serie består af en serie på hele 8 produkter:

  • Plumping Powder hårpudder
  • Body building shampoo
  • Weightless conditioner
  • Sculpting spray gel
  • Thickening mousse
  • Finishing spray
  • Blow dry lotion
  • Root boosting spray

Man kan læse mere om de enkelte produkter her, men helt overordnet kan jeg sige, at det er en serie, som er udviklet til at give volumen, volumen, volumen! Også selv om det er et glat hår du efterlyser. De enkelte produkter kan være med til at give et mere tykt look og en fylde fra bunden af. (Jeg har selv prøvet det lille fikse Plumping Powder (hårpudder) produkt og jojo, der bliver løftet skal jeg love for og det er super nemt at bruge).
På TRESemmés hjemmeside giver stylisten gode råd til, hvordan du bruger produkterne og hvad du ellers skal bruge af tips og tricks – det er lige HER. De gode råd er ikke betinget af at du bruger disse produkter, men er gode i al almindelighed.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

Så hvad skal du gøre for at vinde adventsgaven?
Der er ikke de store krav, men da adventskalenderen er for de faste læsere, så skal du selvfølgelig være det. Er du ikke allerede det, så kan du nå det endnu ved at følge på bloglovin’ – alternativt googles faste læsere ude i siden.

Læg så en kommentar her på indlægget senest søndag d. 11. december kl. 21.00 (,hvor du husker at indtaste din rigtige email det er kun mig der kan se den). Senere samme aften offentliggør jeg adventsvinderen og næste uges adventsgave 😉

Held og lykke 🙂

(PS. Alle med mulighed for at sende til dansk adresse, kan deltage)

105 Comments