Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Konkurrence – VIND: En ordentlig omgang makeup!

“Når det regner på præsten, så drypper det på degnen” – er det ikke sådan man siger? Det tror jeg og I husker sikkert, at jeg var til et overdådigt event med tag-selv-makeup fra Wetnwild? I var selvfølgelig med i mine tanker, da jeg plukkede til mig fra bordene, selv om det dælme var svært at holde styr på, hvad jeg havde taget og ikke taget.
Konkurrencen har ladet vente lidt på sig, for jeg ville gerne give så mange som muligt chancen for at deltage ….ferietid and all. Nu har jeg så gjort klar og der bliver i alt 3 vindere. Wu-huuuu! 🙂


1 læser vinder alt det på billedet (der er øjenskygger, shimmers som kan blandes op med lotion og skabe lækker småglitrende hud, highlighter, guld og sølv eyelinere, brynblyant, mascara og primer, neglelak og læbestift i den smukkeste røde farve og masser af guf til læberne i forskellige varianter – forestiller mig, at det alt sammen kan bruges også til festmakeup’er) og 2 læsere vinder en lidt mindre bunke hver især 😉

For at deltage i konkurrencen skal du bare lægge en kommentar her på indlægget – husk at indtaste din mailadresse (det er kun mig der kan se den) og så er du med i lodtrækningen.

DOG ville jeg virkelig blive meget meget glad, hvis du vil følge mig på Bloglovin’, men det er ikke et krav – du kan signe up lige her….meget let og ligetil. Tak 🙂

Sidste frist for at deltage er fredag d. 26. august  og alle kan deltage så længe jeg kan sende præmien til en dansk adresse!

Tak til Polhem og Wetnwild for at jeg kan give de her ting videre.

You can only enter this give away if you have a Danish address.

 

180 Comments

%d bloggers like this: