Shopping og Inspiration

New in: Benedikte Utzon @ A good sale

Jeg tror at de fleste, som læser blogs efterhånden kender “A good sale“, som er en webshop med forskellige kampagner. Fx havde de, for lidt tid siden, Benedikte Utzon kampagne, som kørte i x antal dage og hvor man så kunne hapse lækre sager med virkelig gode besparelser. Og det var lige præcis, hvad jeg gjorde! Ydermere, så ringede de til mig ang. mit valg af størrelse på den ene ting…tilsyneladende var den plisserede kjole meget stor i det og de ville blot lige anbefale mig at gå en størrelse ned, da de ellers var bange for at jeg ikke ville blive glad for den. Jeg var lidt skeptisk, for man kender vel nu engang sin størrelse nogenlunde, men da den kom ind ad døren var det bare helt rigtigt…..den mindre størrelse var alt rigelig. Super service, synes jeg.
Hvis ikke I kender siden, så er den lige her. I øjeblikket er der en masse lagersalg med en hel del forskellige mærker….der kommer løbende nye kampagner, som man kan få besked om ved at signe op.
Jeg er helt pjattet med den plisserede sag….very summer…..very boho. Tror nok at jeg vil smide et bælte på den for at give den lidt facon, men den falder ret tungt, så man ligner faktisk ikke et telt i den. Fin ikke?

Got these two lovely summer dresses from Benedikte Utzon today – can’t wait to wear them. Especially the pleaded one with all the beads!

Læs også:  Alt hvad hjertet begærer

16 Comments

%d bloggers like this: