Shopping og Inspiration

Guide: 6 måder at binde et tørklæde på

Leigh & Luca, som residerer i New York, laver nogle virkelig skønne tørklæder og på deres website har de oploadet disse søde tegninger til inspiration. Selv om det vel næppe kan karakteriseres som “Rocket science” at binde et tørklæde, så er jeg i hvert fald slem til altid at have mine på den samme måde. Det kommer selvfølgelig lidt an på, hvordan målene på tørklædet er og om en bestemt metode kan lade sig gøre.
Forsiden på websitet er desuden tegninger af de mange situationer man kan gøre brug af sit tørklæde.
Hvis man falder for noget i deres webshop, så skal man lige have in mente at det er fra USA og der kan komme told på, men ellers er der også denne engelske shop, som forhandler mærket. Danske LeahMaria forhandler taskerne.

Klik på billederne for at se dem større……

Jeg har i øvrigt tilføjet sådan en “like” knap under hvert indlæg, så man kan dele indlægget på Facebook, Twitter eller mail. Håber at den bliver brugt 🙂

(source)

Læs også:  Forårsfodtøj

8 Comments

  • Sascha

    Ej nogle fede guides som til og med er dekorative. Jeg tror jeg vil printe dem, ramme dem ind og hænge dem over min tørklæde-kurv til inspiration når jeg skal vælge tørklæde (og måde at binde dem på)
    Taaaak

  • Kira

    Guilty… jeg er SÅ dårlig til at variere den del, men jeg burde virkelig gøre noget ved det, for det ser brandgodt ud, jo.

  • bolize

    Ja, det er en super sjov idé og tørklæderne fra Leigh & Luca er simpelthen “MUF-GUF” :-)) Jeg har kun to, men er sikker på at de vil formere sig … 🙂

  • Malsen

    Hey!
    Super glad for at I kan bruge guiden – jeg har faktisk selv prøvet noget nyt i dag 🙂 Så guiden har også hjulpet mig.

  • Nikolaj Mogensen

    Rart med lidt ny inspiration til at binde tørklæderne på. Jeg har gemt den og så skal den bruges næste gang, der skal styles tørklæder 🙂
    Som fyr bruger jeg også tørklædet på mange andre måder end den konventionelle. Man kan ofte også bruge tørklædet som tæppe, hvis det godt må blive lidt beskidt.
    Mvh Nikolaj, e-scarf