Livet er en fest,  Mad og opskrifter,  Skriblerier

Café Norden

Jeg har brugt det meste af min dag i København i selskab med søde Guapizimo. Der var søndagsåbent de fleste steder og forårsvarerne er så småt ved at lande i mange af butikkerne, så vi fik rigtig luret. Jeg har allerede fundet et par sager, som er røget direkte ind på ønskelisten, men mere om dem i et andet indlæg.
Café Norden blev pausestedet, hvor vi skulle tankes op med kaffe og kage 🙂 Vi kunne ikke rigtig bestemme os, så der røg en kage mere med til deling…hehe……Jordbærkagen var fantastisk, men gulerodskagen var lidt tør….dog skal den have pluspoint for det der namsede toppingting, der var heaven. Haps. Jeg er stadig mæt og har besluttet at springe aftensmaden over.
Norden er et godt og centralt sted, men desværre temmelig dyrt, synes jeg. Kagerne koster mellem 50 og 60 kroner stykket, så man kommer altså af med ca. en hund for kaffe og kage. Måske er det bare mig, meeeeen man betaler vist mest for location her. Betjeningen er dog super fin, men der er crowded. Det afholdt os dog ikke fra at have en superhyggelig pause med en masse sniksnak inden vi igen skulle ud og kigge videre.

Har I haft en god søndag?

Læs også:  At sove godt og få mere ud af sin energi

22 Comments