Min stil,  Shopping og Inspiration

Notting Hill (plus outfit og nyt køb)

Jeg er langt fra færdig med London indlæg – synes I det bliver for meget?
I dag handler det Notting Hill (hvis man har set filmen med Julia Roberts og Hugh Grant, så ved man lige præcis hvad jeg snakker om og hvis ikke man har, så kan den anbefales – den er sød og fyldt med skøn engelsk humor).
Udover at Notting Hill adskiller fra resten af London ved at have sin helt egen sjæl med gamle butikker, så er det også her at der er et helt fantastisk marked, som rummer alt fra antikviteter til frugt og grønt. Markedet, som ligger på Portobello road (lidt længere ude end Bayswater og Paddington) er åbent i weekenderne og der er proppet! Man skal holde godt fast i sin taske og i det hele taget være lidt vågen for der er masser af tyveri – man skilter ligefrem med at man skal “beware of thiefs and pickpockets”. Men der er ingen tvivl om at man bør besøge stedet. Der er så smukt, så specielt og jeg er helt vild med at man har valgt at bevare de gamle butiksfacader.
Nogen vil mene at Notting Hill er dyrt og det er måske rigtig nok….man kan sikkert finde mange af de samme ting billigere på andre mindre markeder, men som sightseeing er det svært at finde andre steder der matcher – i hvertfald i mine øjne. Der findes i øvrigt en del second-hand-designerbutikker der også, men de er også lidt dyre.
Jeg billedspammer jer lige med rigtig mange billeder inkl. det jeg havde på den dag samt et køb derfra. Endte med at købe et cappuccino-kop-tårn i multifarver i en helt fantastisk lille shop, som havde de mest underlige ting. Gav kun 130 kr. og det synes jeg faktisk var rigtig billigt – til gengæld vejede det så også godt til og det her var formiddagens udflugt…..flot Malsen, så kunne jeg så slæbe rundt på det resten af dagen! Om eftermiddagen var vi bl.a. i den store nye LV-butik, men den får et indlæg for sig selv 😉

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

Kan I li’ billederne? Smid en kommentar – det er jeg super vild med når I gør 🙂

Hvis du vil have mere London, så kan du læse mere her og her.

From a day out in London’s Notting Hill area – the market on Portobello Road. It’s a lovely hood with its own soul. On Saturdays they have a large market and the streets are packed with booths, people and aromas – if one’s lucky enough to enjoy a sunny day as well, it’s just perfect!
Beware of pickpockets though……
 

Del

7 Comments