Shopping og Inspiration

I love The Outnet!!!

Som de fleste ved, så var det i dag, at The Outnet gav den gas med deres £1 birthday sale!

Der må have været kamp til stregen om alle de lækre ting, for hvis man følger med på FB og Outnets fanside, så er der dælme et par bitre fashionistaer imellem, som ikke havde fået del i godterne af enten den ene eller anden årsag.
Tror måske nok ikke, at Outnet havde regnet med helt den attention som arrangementet fik og serverne har været gået ned mere en en gang og folk har siddet i flere timer og genopfrisket siden…..øv.

Men men men….jeg modtog min mail med link kl.08.25, hvor jeg tilfældigvis tjekkede inboxen inden jeg skulle ud af døren. Klikkede på linket og lavede med det samme en sortering på størrelse. 52 items…..men en del med “Sold out” på allerede.
For et par dage siden havde jeg tjekket lidt rundt i kategorierne for at få en idé om, hvad der måske ville være at hapse og da jeg klikkede ind i morges, krydsede jeg så meget fingre for, at tre af de ting jeg havde spottet, ville være røget til det her sale. Det var en Marc Jacobs taske (pink med pailletter og en stor sølvfrø), et par sølvfarvede Louboutin’er og et helt unikt armbånd fra Marc Jacobs.
WOWZA! Både taske og armbånd var med i salet, men jeg var ikke hurtig nok på tasken….armbåndet blev mit – H.A.P.S 😀
Jeg er normalt aldrig nogensinde særlig heldig….vinder fx heller aldrig i lotto og sådan noget, så er så glad for denne her “gevinst”. Jeg er jo vild med accessories, så det kunne ikke være bedre med et nyt smukt bangle!
(*host* med en retailpris på knap 10.000 kr. vel at mærke!! hø hø…..) At betale: 1 euro + forsendelse = i alt knap 85 kr.
SÅ kl. 08.35 lå der er “Order Confirmation” i min indbakke og så tog jeg glad på arbejde :o)

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

Hvad synes I? Er det ikke en fint armbånd?

Del

4 Comments

  • Inanna

    Åhr hvad!!! Jeg var en af dem der panisk klikkede i 17 vinduer og adskillige forskellige browsere (Chrome var en klar vinder), men selvom jeg kom ind efter lang tid lykkedes det mig ikke at få en skid 🙁 ØV! Men tillykke, ja det må sgu føles lidt som at vinde i lotteriet 🙂

  • Guapizimo

    Meget specielt og unikt armbånd, er spændt på at se det på, når du har modtaget det! 🙂

  • Malsen

    @Inanna – Tak 🙂 Ja, jeg var altså lidt paf over at det egentlig gik så "smertefrit"

    @Guapizimo – Specielt er nok lige præcis nøgleordet…jeg er også spændt på at se det live, men jeg faldt bare for det med det samme jeg så det.