Louis Vuitton

Louis Vuitton AW2010

Mens vi stadig fryser, kan det være helt lækkert at se på AW10 kollektionerne og Louis Vuitton afsluttede PFW med lidt af et show. Stærkt inspireret af 50’erne (og 60’erne) vandrede de smækre modeller rundt om en fontæne iført skub-op-babser i bustiers og masser af hvepsetalje. Det var tykke sofistikerede og eksklusive materialer, som prægede Marc Jacobs kreationer så som tykt hestedækken, fløjl, pelsbomber, tykke blonder og tyl, kraftigt læder og masser af tasker med lækkert eksotisk skind. Det var lækkert at se så mange forskellige fortolkninger af Speedy-modellen, som lanceres i en “Doctor bag”-model.
Jeg synes personligt, at der var masser af lækker inspiration – dog bliver den længde nederdel aldrig min foretrukne…man får simpelthen for tykke lægge, synes jeg, så med mindre man har modella-stænger, så tror jeg nok at en anden længde er at foretrække….

Jeg har udvalgt de outfits, som tiltalte mig mest – enten form- eller farvemæssigt. Hit-tasken i mine øjne er den lækre blondebesatte speedy-fortolkning – DEN er lækker….krydser fingre for at den kommer i produktion.
Nederst i indlægget er en streaming af showet og ellers findes der billeder på Style.com.

Alle billeder via Style.com og LV/facebook

Del

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

2 Comments

  • Sarah B

    Hi Mals, Yes I thought it was rather nice, very demure, nice silouettes. The bags didn't really jump out at me – too much exotic which is out of my league and favour. They've been showing it on tv out here as Elle McPherson (in the last pics you show) is back on the catwalk in her late 40's.

  • Malsen

    hi Sarah, I love Elle – she was always one of my fave models. She's fierce! Have a great weekend 🙂