Hjem og bolig

Beboelsesvogn – mit nuværende hjem

En beboelsesvogn på små 20 kvm danner i øjeblikket rammerne for vores hjem, fordi vores hus desværre fik en kæmpe omfattende vandskade, da et gemt rør gik i stykker og vandet stille og roligt bare stod og sev ud. Fnys.
Så der er håndværkere og tørremaskiner og jeg ved ikke hvad, som lystigt brummer og som efter sigende skal sørge for at det hele bliver godt igen – og det tror jeg på. Det er jeg nødt til. 20 kvm er altså ikke meget skulle jeg hilse og sige….man er ret….øøøøh…..begrænset i sine udfoldelsesmuligheder. To voksne og en hund. Heldigvis i egen have, men alligevel. En beboelsesvogn er jo praktisk indrettet men til en hverdag, hvor man gerne vil have lidt luft omkring sig, er det lidt svært. Årstiden gør det heller ikke meget bedre, for det er begyndt at blive koldt. Jeg håber vi snart kan være på plads igen.

I den anden ende af haven, står en container. Der er alt opmagasineret med undtagelse af de ting, som jeg virkelig ikke er særlig vild med står et sted, hvor der ikke er varme. Jeg er så bange for at der er ting der går i stykker eller bliver fugtskadede. Ville have været rart om den havde været isoleret eller opvarmet, ha ha 🙂

Opperen ved det hele er, at der kommer nye gulve over det hele og malet bli’r der også. Fantastisk! Jeg havde ellers afsat foråret til den helt store maletur, men det bliver jeg lykkeligt foruden….kan ikke fordrage at male – jo, altså på lærred og så’n, men ikke vægge…nej tak. Det giver os jo samtidig en helt unik mulighed for at reorganisere os og nytænke indretning med mere. Så det sidder jeg i min fine beboelsesvogn og gør. Suk.
Drømmen om en walk-in garderobe
Jeg har faktisk fået overtalt min mand til at jeg kan indrette det ene værelse til walk-in! (indsæt jublende smiley med flag i begge hænder og som bouncer rundt på væggene). Så jeg er i gang med at lave en plan. Værelset er ikke så stort, så jeg skal udnytte det bedst muligt. Jeg kigger blandt andet på muligheder hos IKEA.
Vi har fået lovning på at kunne rykke fra den fine beboelsesvogn og tilbage i huset i december. Start december. Lige i tid til at kunne holde julen hjemme.
Læs også:  Yndlingsfarver - grøn og lyserød

3 Comments