Shopping og Inspiration

La Chance – Trafficking støttearmbånd

Trafficking

Hver dag tvinges helt unge piger ud i prostitution mod deres vilje, fordi barske bagmænd eller skruppelløse familiemedlemmer samvittighedsløst og med økonomisk vinding for øje, har solgt dem som sexslaver til højstbydende. Ofte er pigerne fuldstændig uvidende om den skæbne, de går i møde. Foran dem venter en hverdag fuld af trusler og seksuelle overgreb. Hvis en ung pige, der er blevet offer for menneskehandel, kommer i kontakt med de danske myndigheder, går der max 100 dage før hun tomhændet og uden fremtidsperspektiver, sendes tilbage til sit hjemland. Her vil hun typisk ryge direkte tilbage i kløerne på de bagmænd, der solgte hende, og hun vil fortsat være tvunget til at leve som sexslave i mørke kældre og baglokaler uden udsigt til frihed.

I samarbejde med SAFE-AND-ALIVE fonden, der opretter og driver safehouses for de ulykkelige piger, er La Chance® gået aktivt ind i kampen mod trafficking i Danmark – til dette formål har de fået fremstillet et specielt støttearmbånd. Når du køber armbåndet, er du ikke alene med til at skabe fokus på problemet, du bidrager også økonomisk til, at disse piger kan få en bedre fremtid.

Armbåndet er på en gang grafisk og klassisk. Det er sammensat af matsorte onyxperler, La Chance® logohjul i råt gunmetal, sorte swarovski krystaller og en enkelt hvid jade – symbolet på, det håb, der trods beregnende bagmænd og dystre fremtidsudsigter, alligevel eksisterer for disse uskyldige, unge piger i kraft af din – og andres indsats. Hvis du vil vide mere om trafficking og ulovlig handel med kvinder i Danmark – eller læse om enkeltpersoners skæbne, så klik ind på www.safe-and-alive.dk

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

Armbåndet kan bl.a. købes her.