Min stil,  Shopping og Inspiration

Et lille retail postkort …


Jeg fandt lige dette detaljebillede, som jeg vist glemte at poste i det her outfitindlæg. Det var faktisk første gang mine Acne Cypres er på bloggen, tror jeg! Indrømmet, så er de lidt højere end Pistols og dermed også lidt sværere at gå i, synes jeg, men jeg er jo også bange for højder! 😛 De er dog megalækre at have på, så tror bare vi skal lære hinanden bedre at kende.
LV-Clutchen kender I! Ellers er der masser af foto-spam af den lige her. Acne limited halskæde med den fine skakbrik har noget tid på bagen efterhånden, men den er stadig lige fin og anderledes – se den bedre her.

Hermed et lille retailpostkort fra mig til jer på sådan en skøn torsdag aften! Det er weekend i morgen, vil nogle mene – jeg er holdt op med at holde styr på den slags. Det er en af ulemperne ved at være på barsel. Alle de andre holder stædigt fast i dagenes navne, tal og hvad ved jeg. Her er det bare ….en ny dag …måske med lidt ekstra godt tv haha… 🙂 Og apropos tv, så skal aftenen burgere i samvær med min lille familie, god hyggemad (læs: hjemmelavede brugere) og Hvidstengruppen. Hav det så hyggeligt – vi snakkes i morgen 🙂

Edit: tihi – det er selvfølgelig kun onsdag 😉 næææsten torsdag 🙂 tak til de søde læsere 🙂

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

20 Comments