diverse

En omfattende oprydning er i gang

Jeg er i øjeblikket i gang med en omfattende oprydning her på bloggen. Det er en proces, som tager tid, men som er nødvendig. I tidernes morgen, da jeg startede med at blogge, var det en helt anden verden. Vi bloggede på livet løs – nogle indlæg i “short story” form. Det var mere nyhedsagtigt og det kunne nemt betyde 2-3 indlæg – på én dag! Jøsses. Når jeg tager 2021-brillerne på og ser på kvaliteten, så er det jo helt håbløst, men det fungerede på en måde dengang. Mange af de indlæg har absolut ingen værdi hverken for mig eller jer i dag og fylder derfor bare. De skal slettes og der skal ryddes op.

Måske genfinder man guldkornene

Til gengæld, så (gen)finder man jo så også alle de indlæg, som stadig er aktuelle eller som repræsenterer et minde. De skal jo blive. Teknisk, kan man også mange flere ting i dag – det kan vi snakke mere om en anden gang.
Nå, men jeg stødte blandt andet på indlægget om dengang, hvor vi boede i en beboelsesvogn i haven (søg på beboelsesvogn ude i søgefeltet i højre side), fordi vores hus havde en giga vandskade.

Det kunne have været fedt med et opvarmet rum

Jeg gyser stadig hver gang jeg tænker på det – dels fordi det var rædselsfuldt at leve sådan i næsten 3 måneder og dels fordi jeg ville lægge mig fladt ned, hvis jeg igen skulle igennem den opbevaringsproces. Oprydning, Ned- og udpakning …. jeg bliver helt stresset. Jeg ville dog have gjort en del ting anderledes hvis det havde været i dag, for en af de ting, som gik mig rigtig meget på, var at jeg manglede plads til at opbevare de mere følsomme ting. I dag ville jeg have benyttet mig af et opvarmet overvåget rum som fx hos Pelican Self Storage – fine priser og gode kvadratmeter – se fx opbevaring København deres oversigt. Så ville jeg have haft det lidt roligere i forhold til tøj, sko, mine Louis Vuitton tasker og så videre.

Læs også:  Blomster - når den gode følelse ringer på døren