Skriblerier

Bare ærgerligt …

Nu er I jo stort set kun kvinder der læser med herinde så hermed et hjerteligt kvinde-til-kvinde indlæg 🙂

Indimellem går det alligevel ikke helt som præsten prædiker og den tur til Berlin, som jeg havde glædet mig helt ubeskriveligt til, kan ikke blive gennemført. Ikke på grund af manglende lyst men på grund af eftervirkninger fra en spiral. Jøsses en rutsjetur den sidste måned har været. Først indsættelsen … masser af komplikationer, så udtagelsen og endnu flere komplikationer, hvilket nu betyder en “flænge” eller sår nærmere på livmoderen … indvendigt … (mums) og dermed massive blødninger. Mage til arrigskab skal man lede længe efter og jeg som troede at sådan en fætter var lige præcis det der ville det mest fantastiske i denne (kvinde)verden. Hurra. Jeg skal ikke lave skræmmekampagner, men set i bakspejlet burde jeg måske have undersøgt bivirkninger og ulemper noget bedre i stedet for kun at ville høre de gode historier.

Nå, men damelægen, som har givet mig god behandling, frarådede mig i dag at rejse. Hold dig i ro, blev der sagt og så er det jo sådan, men øv og for fanden hvor er det ærgerligt. Havde store planer om at trave byen tynd med Dr. Martens på fødderne og min kæreste i hånden. Heldigvis løber Berlin jo ingen steder og hey …. på pluskontoen har jeg set et legesygt egern i dag – den var sød. Og der er rigelige mængder af M&M’s i skuffen. Og får såmænd rig mulighed for at holde kæresten i hånden alligevel. Sågar Dr. Martens kan vel komme på en lille luftetur om et par dage, så det går nok selv om det vel er ok at være en smule skuffet, ikk’? 🙂

Læs også:  Vi må vente lidt endnu med tålmodighed ...

Find egernet 🙂

9 Comments

 • Sabina

  Ej en forfærdelig omgang 😱 Hvordan kan det gå galt, spørger jeg måske dumt?

  Jeg fik en for 4 måneder siden (plus minus), og havde ærligt ikke undersøgt noget. Jeg sagde bare ja på baggrund af lægens anbefaling.
  Tog 2 min, og fik den endda taget ud og sat op igen 1,5 måned efter, da jeg desværre havde celleforandringer og skulle opereres.

  • Malsen

   Jeg vidste godt at det kunne være lidt mere bøvlet, når man født ved kejsersnit fordi der er en risiko for at ens livmoder flytter sig/ lægger sig skævt og dermed kan det blive svært at sætte en spiral. Damelægen mente at såret var kommet enten ved indsætning eller udtagning og fordi jeg får noget blodfortyndende medicin (havde blodpropper da jeg var i slut tyverne) så kan man ikke give blodstørknende medicin. Så lige nu skal vi forsøge at såret lukker sig selv. Det gør det jo men det kan tage lidt tid.

   Håber du er okay ovenpå operationen pga celleforandringer ❤️

 • rijaH

  Lige netop så nogle historier som din, har jeg desværre hørt en masse af og derfor ville jeg aldrig overveje en spiral. Til gengæld må jeg allernådigst fortsætte med mine p-piller, trods de 35 år er rundet… på den betingelse at jeg skal tjekkes hvert halve år for blodtryk, men det er da det mindste og med fare for blodpropper og den slags på eget ansvar.. Håber i får en tur til Berlin på et andet tidspunkt så <3 kram

  Ps… Egernet er så fint, men har efter et af den slags besøgte min sofa, et lidt anstrengt forhold til dem 😛

  • Malsen

   Jeg snakkede lidt med min læge om at jeg egentlig synes at der mangler oplysning. Selvfølgelig er det vores eger ansvar at sætte os grundigt ind i tingene, men jeg savnede oplysning om mine muligheder.
   Kan du ikke skifte til minipiller? De er jo netop designet til os der er over 30 og er uden hormonstoffer så den risiko for blodpropper forsvinder. For det må da også være utrygt at skulle til kontrol så ofte 💕

   Tak – turen skal jo nok komme. Håber foråret ❤️

   Ha ha ….. kan godt huske egernet i din stue 😂😂 jeg synes nu den var sød.

   • rijaH

    De skal desværre tages på et fast tidspunkt hver dag og det kan jeg ikke med mine arbejdstider, så det må blive når jeg engang skifter arbejde :S Jeg er sikker på i får en dejlig tur der så <3

    Egernet roamer stadig i haven, skal jeg hilse og sige! 😀

    • Malsen

     Ja det er rigtigt – det er fast tidspunkt 🙂 bare du passer på dig selv. ❤️

     Ha ha er det rigtigt? 🤗 han venter bare på en chance for at komme ind i huset igen 😂😂

 • Birgitte B

  Jeg har lige været hos egen læge for at høre mere om muligheder. Jeg er på min anden (hormon)spiral og har aldrig fået sat dem op hos egen læge. Altid hos en gynækolog. Har aldrig haft problem med det (og har fået kejsersnit også). Kh. Birgitte
  @Rijah – p-stav kunne være en mulighed for dig?

  • Malsen

   Heldigvis går det godt for rigtig mange og det er så fint. Er glad for at høre at du ikke har haft problemer.
   Jeg fik den taget ud hos egen læge men sat ind hos gyn. Og igen hos gyn da det blødte heftigt.
   Nu har jeg bestilt tid hos egen læge igen for at høre om mine andre muligheder. Så må vi se men må indrømme at jeg følte mig dårligt informeret op til indsættelsen. Vidste kun hvad jeg selv havde googlet mig frem til og set i bakspejlet kunne det have været rart med et par ord fra gyn inden han satte den ind.
   Men pyt. Nu ser jeg fremad og håber blødningerne snart stopper.
   Kh
   Marlene