Shopping og Inspiration

Shop de sidste julegaver med stor rabat

Indlægget indeholder reklamelinks
Det her tilbud er for godt til ikke at dele med jer, for jeg tænker, at I sikkert heller ikke er færdige med at købe julegaver endnu? Resten af i dag og i morgen, søndag, får du med koden ALL20 20% på stort set alt HER. På beauty, tøj, sko og også udsalg og til både damer, herrer og børn, så det er simpelthen nu man skal kuppe den for vildt for det er altså en af DK’s bedste webshops med størst udvalg! Alt mærket med All20 er med i kampagnen.

Jeg har fundet flere ønsker til min egen ønskeliste, men jeg er altså klar til at klikke lidt af det hjem selv, for er bange for at det hurtigt ryger. Der er links til alle tingene på billederne nederst i indlægget.
Jeg er fx ret vild med Biotherms produkter og der er virkelig besparelser. Den store bodylotion kommer til at koste omkring 100 kr. Læbebalsamen er efter min mening den allerbedste på markedet og er en perfekt værtindegave prismæssigt også. Og ja, så er jeg dybt forelsket i Sif Jakobs ringen….. den er så smuk så smuk. Goya-kjole, stribet strik, Toga Pulla sko (elsker mine støvler og ville så gerne have skoene også). Osv. osv. 🙂 Håber at I finder noget godt til en god pris – happy shopping 🙂

Links
Alle links er reklamelinks

Gucci parfume bloom
Calvin Klein sweatshirt
Stine Goya kjole med guldprikker
Toga Pulla sko
Munthe Siri sweatshirt (den er SÅ fed … så den live i går….er dog ikke med på rabat, men er vild med den alligevel)
Sofie Schnoor rød tee
Becksöndergaard skindhandsker
Eastpack rygsæk
Biotherm bodylotion
Biotherm læbebalsam
Line of Oslo stribet strik
Sif Jakobs ring

Læs også:  Forårsfodtøj